Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 21:19

Τα αστερια του Ολυμπιακού στη Σύρο

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Σύρου και οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Παλαιμάχων στη Σύρο, το διήμερο 3-4 Ιουλίου!

Την κοινή αυτή προσπάθεια, της οποίας κίνητρο αποτελεί η αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ και η προώθησή του στη Σύρο, θα τιμήσουν και θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού!

Παναγιώτης Φασούλας, Γιώργος Σιγάλας, Αργύρης Καμπούρης, Στιβ Γιατζόγλου, Νάσος Γαλακτερός, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Βασίλης Ντάκουλας, Γιάννης Παραγιός είναι ορισμένοι από τους θρύλους του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα πατήσουν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου "Δημήτριος Βικέλας"!

Ο σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ιερός, καθώς το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων και του Συλλόγου Νεφροπαθών Σύρου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και με την πολύτιμη χορηγία της BlueStarFerries.

Το διήμερο 3-4 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να ζήσουμε μαγικές μπασκετικές στιγμές, να απολαύσουμε από κοντά μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και να ενισχύσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Να είστε όλοι εκεί!!!

* Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα εισιτήρια θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες με νεότερη ανακοίνωση

afisa oly

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares