Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 14:16

Εκκίνηση από την Τζιά

ΝΟΤΚ: Στην Τζιά, νησί εκκίνησης του “21st CYCLADES REGATTA 2015” τα 63 σκάφη εν αναμονή της εκκίνησης ΝΟΤΚ: Στην Τζιά, νησί εκκίνησης του “21st CYCLADES REGATTA 2015” τα 63 σκάφη εν αναμονή της εκκίνησης

Ραντεβού στην Τζιά, νησί εκκίνησης του 21ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα “CYCLADES REGATTA 2015”, είχαν οι 550 ιστιοπλόοι το Σάββατο 27 Ιουνίου, παραμονή της εκκίνησης. Με ενθουσιασμό έχουν υποδεχθεί όλοι την καινοτομία του φετινού αγώνα του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας να εκκινήσει από νησί των Κυκλάδων, την Κέα και να τερματίσει σε νησί των Κυκλάδων, την Σίφνο, με ενδιάμεσους σταθμούς την Πάρο, την Αμοργό και το Κουφονήσι.


Οι κυβερνήτες των σκαφών από Βόρεια Ελλάδα που συμμετέχουν στον αγώνα συναντήθηκαν στο κτίριο Ρέστη, το Σάββατο 27 Ιουνίου και ακολούθησε δεξίωση και γιορτή έναρξης του αγώνα στην προβλήτα της Κορρησίας από τον Δήμο Κέας. Ο δήμαρχος του νησιού, Ιωάννης Ευαγγέλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους και χαρίστηκαν από τους συλλόγους του νησιού αναμνηστικά δώρα στα συμμετέχοντα σκάφη.
Ένα κοινό σούπερ πάρτι με κερασμένη την πρώτη μπύρα για όλους τους ιστιοπλόους συνδιοργάνωσαν τα μπαρ ‘ΒΙΝΥΛΙΟ’,‘ΒRΕΕΖΕ’ και ‘ΚΟΚΚΑ’ το βράδυ πριν την αναχώρησηγια Πάρο και το κέφι χτύπησε κόκκινο!!!
Την εκκίνηση στα 63 σκάφη που συμμετέχουν στον αγώνα για τα 60 αγωνιστικά ναυτικά μίλια από Κέα για Πάρο θα δώσει η Πρόεδρος του ΕΟΤ Ελισσάβετ Χατζηνικολάου 11:00 το πρωί της Κυριακής 28 Ιουνίου από το ναρκοθηρευτικό «ΚΑΛΥΨΩ» του Πολεμικού Ναυτικού.
Το CYCLADES REGATTA 2015 διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τελείται υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α, του Ε.Ο.Τ, των ΕΛ.ΤΑ με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού.
Χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το
SkipperOnDeck.
Χορηγοί του αγώνα η
YAMAHA, η LOWRANCE, η Jaquar Land Rover και η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου.
Τον αγώνα συνοδεύει το ναρκοθηρευτικό «ΚΑΛΥΨΩ» του Πολεμικού Ναυτικού.

PHOTO1

 

Ο έφορος Ανοικτής Θαλάσσης, Ανδρέας Αντωνόπουλος και η έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Τ.Κ. Κέλυ Παυλίδου, απονέμουν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Κέας, Ιωάννη Ευαγγέλου.
PHOTO3

Ο Πλωτάρχης του Π.Ν. Γρηγόρης Μπερσίμης, κυβερνήτης του Ν/ΘΗ «ΚΑΛΥΨΩ», το οποίο ακολουθεί τον αγώνα και ο Υπολιμενάρχης Κέας, Μιχάλης Παππάς

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares