Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 23:23

Απώλεια με παραίτηση Καρούση για τον Πανναξιακό

Μερικές φορές το ποδόσφαιρο γίνεται τόσο άδικο που τιμωρεί του ίδιους τους ανθρώπους που το ευεργετούν… κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Δημήτρη Καρούση, ο οποίος έχει θεωρείτε κόσμημα για τον χώρο, προσφέροντας τόσα πολλά στην ομάδα της καρδιάς του τον Πανναξιακό και κατά τραγική ειρωνεία ήρθε η στιγμή που ο «κόσμος» τον ανάγκασε να πάρει μία επίπονη για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του Πανναξιακού απόφαση που δεν είναι άλλη από την υποβολή της παραίτησης του.

Αναφερόμαστε στην ανακοίνωση της παραίτησης του αντιπροέδρου Δημήτρη Καρούση, ο οποίος μόλις μία μέρα μετά τις εκλογές του Πανναξιακού μας κοινοποίησε την απόφαση του να μην συμμετάσχει στην διοίκηση που εκλέχθηκε.

Ο λόγος; Όπως λέει ο ίδιος ένιωσε την αποδοκιμασία του κόσμου της ομάδας, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα μέλη της προηγούμενης διοίκησης, που μπορεί να μεταφραστεί σαν αποδοκιμασία στο έργο της απερχόμενης διοίκησης, αφού όπως τόνισε δεν υπήρξε ικανοποιητική συμμετοχή στις εκλογές… «Λάβαμε μήνυμα αποτυχίας… τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ από την στιγμή μάλιστα που έχουμε δώσει μαζί με τον κόσμο μεγάλες μάχες τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος ο κόσμος ήταν αυτός που δεν στάθηκε μαζί μας στις εκλογές. Κρατάω τις χαρές που μου έχει χαρίσει η ομάδα με την συμμετοχής της στην Δ’ και στη Γ’ Εθνική, όπως και με την κατάκτηση του νταμπλ φέτος και εύχομαι στη νέα διοίκηση να έχει καλό έργο».

Για τον επιτυχημένο πανελληνίου εμβέλειας διαφημιστή κ. Καρούση έχω ιδία γνώση αφού καλύπτω επί σειρά ετών το ρεπορτάζ της ομάδας. Την προσφορά του στα σωματεία του Πανναξιακού είναι λίγοι αυτοί που δεν την γνωρίζουν... Οι περισσότεροι και ειδικά οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι ήταν ένας από αυτούς που όταν χρειάστηκε έβαλε πλάτη και τσαλακώθηκε από πολλές πλευρές για χάρη του συλλόγου. Ήταν αυτός που δεν είπε έκανε ποτέ πίσω, αλλά αντιθέτως αυτός που ωθούσε ολόκληρη την διοίκηση ώστε να γίνονται βήματα μπροστά. Όσο για τους παίκτες είναι ένας από τους αγαπημένους συμβούλους και εκτός από «άλλα πράγματα» έχει πάντα να τους μοιράσει ένα καλό χαμόγελο. Δεν είναι τυχαία η αποθέωση που γνώρισε αρκετές φορές σε αποστολές, όπου ήμουν παρόντας και ακούστηκε ρυθμικά από όλους το «Καρούση ψυχάρα Πανναξιακάρααα».

*Ελπίζουμε η απόφαση του κ. Καρούση να αλλάξει γιατί ανθρώπους σαν αυτόν τους θέλουμε κοντά μας στο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares