Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 23:34

Πανναξιακός: Δελτίο τύπου για τις εκλογές

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Νάξου που προσήλθε στις εκλογές του συλλόγου να ψηφίσει τους υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. και την νέα ελεγκτική επιτροπή. Η προσέλευση αυτή σε μια δύσκολη εποχή που ζούμε δείχνει και την στήριξη που τυγχάνει ο σύλλογος στην προσπάθεια που κάνει για να αναδείξει τον Ναξιώτικο αθλητισμό.

      Επίσης το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αλλά και τα νέα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, Γιοσμά Ιωάννη, Μαργαρίτη Ευάγγελο και Μπαρδάνη Ιωάννη που αγόγγυστα διέθεσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να διεκπεραιώσουν την εκλογική διαδικασία.

      Τέλος, επειδή δημιουργήθηκε αναστάτωση από την παραίτηση που έχει υποβάλει το εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. κ Δημήτρης Καρούσης, θεωρούμε ότι πρέπει να επανεξετάσει την απόφασή του αυτή γιατί η συμμετοχή του στο νέο Δ.Σ. είναι απαραίτητη. Όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια έχει να διαδραματίσει ρόλους που μόνο εκείνος γνωρίζει και τον καθιστούν αναντικατάστατο. Μέχρι σήμερα βοήθησε και στήριξε ανιδιοτελώς την ομάδα ενώ ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της αγωνιστικής περιόδου για όλα τα αθλήματα της ομάδας.Η προσωπικότητα και παρουσία του Δημήτρη Καρούση είναι έντονη και συνυφασμένη με την επιτυχημένη φετινή πορεία του συλλόγου, καθώς και με πολλές άλλες επιτυχίες στο παρελθόν.

Του ζητάμε να ανακαλέσει την απόφαση του.

Η προσφορά  του είναι ανεκτίμητη και δεν μπαίνει σε ζυγαριά με τον όποιο αριθμό ψήφων ούτε βέβαια μπορεί αυτός ο αριθμός να αντιπροσωπεύει την μεγάλη εκτίμηση που τρέφει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ στο πρόσωπο του.

Με εκτίμηση

Όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανναξιακού Α.Ο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares