Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 07:11

Στην κατάλευκη σαν το μάρμαρό της, Πάρο το ’21stCyclades Regatta 2015’ του Ν.Ο.Τ.Κ.

Στην κατάλευκη σαν το μάρμαρό της, Πάρο, δεύτερο σταθμό του ‘21stCycladesRegatta 2015’ του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας βρίσκονται από εχθές, Κυριακή τα σκάφη του αγώνα.

Οι τερματισμοί ξεκίνησαν στις 19:30 το βραδυ της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, καλύπτοντας τα 60 ναυτικά μίλια από το σημείο εκκίνησης, τη Τζιά.
Ο Δήμος Πάρου φιλοξένησε όλα τα αγωνιζόμενα πληρώματα
στον ειδυλλιακό χώρο της Αγίας Άννας στο Δημαρχείο Πάρου, όπου έλαβε χώρα η τελετή απονομής της 1ης ιστιοδρομίας με μπουφέ, κρασί και φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ο δήμαρχος, Μάρκος Κωβαίος απένειμε το πρώτο βραβείο στο πλήρωμα του σκάφους ERYTOSIICOSMOTE, το οποίο τερμάτισε πρώτο στην κατηγορία ORCi1 και πήρε την κανονιά της 1ης ιστιοδρομίας.

Το μπάρ «ΒeΒop» μετά την απονομή, διοργάνωσε πάρτυ με κερασμένο το πρώτο κοκτέιλ, ενώ οι αθλητές την Τρίτη το πρωί αναχωρούν για το επόμενο νησί-σταθμό του αγώνα, τα Κατάπολα Αμοργού σε μία ιστιοδρομία που αναμένεται λόγω προγνωστικών του καιρού να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το αναμνηστικό δώρο του Συλλόγου Γυναικών Πάρου ‘ΑΡΗΙΣ’ θα τους συντροφεύει στο ταξίδι τους.

Οι νικητές της 1ης Ιστιοδρομίας Τζιά-Πάρος είναι :

1ος IRC :Α 35

1οςORCi 1 : ERYTOS II - COSMOTE

1οςORCi 2 :FAIRYTALE

1ος ORC club 1 : MANOULI TOO

1ος ORC club 2 : ARGO

1ος ORC club 3: NIKI
1
ος ORC club ΝonSpinnaker : ALEXANDROS

Το CYCLADES REGATTA 2015 διοργανώνεται στα πλαίσια του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος της ΕΑΘ/ΕΙΟ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τελείται υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α, του Ε.Ο.Τ, των ΕΛ.ΤΑ με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού.
Χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ και το
SkipperOnDeck.
Χορηγοί του αγώνα η
YAMAHA, η LOWRANCE, η JaquarLandRover και η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου.
Τον αγώνα συνοδεύει το ναρκοθηρευτικό «ΚΑΛΥΨΩ» του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και το σκάφος του Λιμενικού απο την 6η ΠΕΔΙΛΣ, το οποίο συνοδεύει τα συμμετέχοντα σκάφη σε όλες τις αγωνιστικές ιστιοδρομίες.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares