Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 14:21

Με τα γκολ στο Αργεντινή - Παραγουάη‏

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα στοιχηματικά, καθώς μπαίνουν στη... ζωή μας οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την έναρξη των πρώτων προκριματικών γύρων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Το «μενού» της Τρίτης, περιλαμβάνει, ακόμα, το δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή, αλλά και μία επιλογή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ U19.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και να βλέπετε τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων στο κουπόνι του πάμε στοίχημα live.

Over με… παράδοση

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το Κόπα Αμέρικα και τον ημιτελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Παραγουάη, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.20. Την επιστροφή σ’ έναν τελικό έπειτα από 8 χρόνια αναζητά σήμερα η Αργεντινή. Είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Παραγουάη, θα προσπαθήσει να το δείξει και στο χορτάρι, κάτι που δεν έκανε στο μεταξύ τους ματς στη φάση των ομίλων (2-2). Εκείνο το παιχνίδι αποτέλεσε πάθημα για τους «αλμπισελέστε», απομένει να φανεί αν έγινε και μάθημα. Με αγωνιώδη τρόπο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 της Κολομβίας και ενώ νωρίτερα είχαν γίνει απίστευτα πράγματα. Εκπληκτική εμφάνιση απ’ τον γκολκίπερ Οσπίνα, πραγματοποίησε 2-3 ανεπανάληπτες αποκρούσεις και ουσιαστικά αποτέλεσε το μοναδικό λόγο για τον οποίο η Αργεντινή δεν προκρίθηκε απ’ τα 90 λεπτά.

Από την άλλη, πολύ σκληρή για να πεθάνει η Παραγουάη, το αποδεικνύει και σ’ αυτό το Κόπα Αμέρικα. Κόντρα στα προγνωστικά, βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα ημιτελικά, θέλει να φτάσει για δεύτερη σερί διοργάνωση στον τελικό, όπως ακριβώς κατάφερε και το 2011 (ηττήθηκε απ’ την Ουρουγουάη). Έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα στον προημιτελικό με τη Βραζιλία, την οποία κατόρθωσε να οδηγήσει στα πέναλτι και εκεί προκρίθηκε με 4-3. Νωρίτερα, έγινε ένα ματς χωρίς πάρα πολλές φάσεις, με τη «σελεσάο» να προηγείται στο 15’, αλλά την Παραγουάη να ισοφαρίζει στο 72’ με πέναλτι. Ενόψει του σημερινού ημιτελικού άπαντες γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ, αυτό ενδεχομένως να τους βολεύει κιόλας.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων, με την Αργεντινή να προηγείται 2-0 στο 36’, αλλά να ισοφαρίζεται σε 2-2 στις καθυστερήσεις, καθώς και ότι Αργεντινή και Παραγουάη προέρχονται από τέσσερα σερί μεταξύ τους Over 3.5 και G/G.

Προβάδισμα η Ρένοβα

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ρένοβα – Ντάτσια Τσισινάου για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την επιλογή μας να είναι το «1 DNB» σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ως η τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος Σκοπίων συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Ρένοβα. Τερμάτισε πολύ κάτω απ’ την πρωταθλήτρια Βάρνταρ και συγκεκριμένα με 21 βαθμούς λιγότερους, όμως δεν αντιμετώπισε πρόβλημα για το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» καθώς είχε επτά βαθμούς περισσότερους απ’ τη Σίλεκς. Στην ιστορία της έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στη χώρα της το 2009-10, ενώ στις λιγοστές παρουσίες της στην Ευρώπη, η καλύτερη πορεία της ήταν το 2012-13 όταν και έφτασε μέχρι τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ γνωρίζοντας τον αποκλεισμό απ’ τη λευκορώσικη Γκόμελ.

Στον αντίποδα, πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Μολδαβίας έφτασε η Ντάτσια Τσισινάου χάνοντάς το στην τριπλή ισοβαθμία με Μιλσάμι Ορχέι και Σέριφ Τιρασπόλ, με την πρώτη εξ’ αυτών να κάνει την έκπληξη και να παίρνει τον τίτλο. Παράλληλα, έφτασε μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου όπου ηττήθηκε με 3-2 απ’ τη Σέριφ Τιρασπόλ στην παράταση. Έχει πάρει μία φορά το πρωτάθλημα το 2010-11 και στην Ευρώπη έχει φτάσει τρεις φορές μέχρι τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ το 2011-12, 2012-13 και 2013-14.

Φαβορί, βάσει αποδόσεων, η Ντάτσια, ωστόσο θεωρούμε ότι η Ρένοβα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται στη χώρα της, αν και όχι στη φυσική της έδρας αλλά 40 χιλιόμετρα μακριά από αυτή, και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Μιλάνε» οι άμυνες

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19, Καναδάς – Ιταλία, στο οποίο θα πάμε με το Under 141.5 πόντους σε απόδοση 1.85. Ο Καναδάς έκανε πλάκα με την Τυνησία νικώντας 36-93 και συνεχίζει με ρεκόρ 2-0 στον όμιλο C. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο ο Καναδάς είχε πάρει καλή διαφορά, με 9-21, αλλά η δεύτερη περίοδος ήταν αυτή που οριστικά τέλειωσε το ματς αφού έκανε επιμέρους 2-33 και έκλεισε το ημίχρονο 11-55. Η Ιταλία έκανε το 2-0 στον όμιλο C με τη νίκη της 67-69 επί της Αυστραλίας. Το παιχνίδι ήταν ματς ανατροπών αφού στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προηγούταν η Ιταλία, μέχρι και 31-41 στο 22’, έπειτα η Αυστραλία προηγήθηκε 61-54 4.5 λεπτά πριν το τέλος. Στα 50” πριν το τέλος η Ιταλία ήταν ξανά μπροστά 63-67 αλλά ισοφαρίστηκε 67-67 και χρειάστηκε ένα καλάθι του Φλακαντόρι 5” πριν το τέλος για να κριθεί ο νικητής.

Το ματς του ομίλου C που θα κρίνει την πρωτιά. Ο νικητής θα αναδειχθεί πρώτος και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Δομινικανή Δημοκρατία – Κορέα και ο ηττημένος τον αντίστοιχο νικητή. Αύριο στην φάση νοκ-άουτ των 16 καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί στα προημιτελικά όμως το «σταύρωμα» στα προημιτελικά είναι το θέμα που πρέπει να κοιτάξουν οι άνθρωποι των ομάδων. Όποιος από Καναδά ή Ιταλία ηττηθεί, και αναδειχθεί δεύτερος, θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στον προημιτελικό κάτι που σημαίνει απώλεια εισόδου στην τετράδα και φυσικά πιθανό μετάλλιο. Επομένως το ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο και λογικά θα «μιλήσουν» οι άμυνες. Ο Καναδάς παίζει καταπληκτική άμυνα πιέζοντας επί 40 λεπτά τους αντιπάλους. Η Ιταλία έχει επιθετικές αρετές αλλά δεν είναι σαν τις ΗΠΑ, Σερβία, Κροατία να μπορεί δηλαδή να σκοράρει μονίμως με τα ίδια ποσοστά. Επιλογή το Under 141.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares