Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 23:55

Η κούπα στους Παλαίμαχους [vid]

Από παλαίμαχους σε παλαίμαχους πέρασε ο τίτλος του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ!

Οι Παλαίμαχοι Σύρου επικράτησαν σ' ένα συναρπαστικό τελικό του Τζίτζικα με 66-62, το βράδυ της Δευτέρας και έφτασαν στην κορυφή, όπου διαδέχθηκαν τους Παλαίμαχους Άρη Σύρου που είχαν στεφθεί πέρυσι πρωταθλητές.

Από την άλλη, η αξιόμαχη ομάδα του Τζίτζικα έφτασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην... πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε παρά την υπερπροσπάθεια που κατέλαβε.

Όπως προαναφέραμε, ο τελικός ήταν συναρπαστικός και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 200 φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο "Δ. Βικέλας". Η ομάδα των παλαιμάχων είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (με εξαίρεση το 2ο δεκάλεπτο), ωστόσο δεν μπορούσε να χτίσει διαφορά.

Ακόμα και όταν ξέφυγε σε κάποια σημεία με δέκα πόντους, οι παίκτες του Τζίτζικα έβρισκαν τις λύσεις και πλησίαζαν και πάλι σε απόσταση βολής, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν την ολική ανατροπή στο φινάλε.'

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Παλαίμαχους Σύρου να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου και όλους μαζί (στην κερκίδα βρίσκονταν πολλοί παίκτες των υπόλοιπων ομάδων) να ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Τις απονομές πραγματοποίησε ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης Γουλιέλμος Πρίντεζης. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Σιδερής Ρούσσος της Πυροσβεστικής/Λιμεναρχείου, πολυτιμότερος παίκτης ο Λούης Γαδ των Παλαιμάχων Σύρου, ενώ τον διαγωνισμό τριπόντων που έγινε στο ημίχρονο του τελικού ο Αντώνης Δεκαβάλλας των Παλαιμάχων Σύρου.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 36-36, 44-52, 62-66

Τζίτζικας:Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος, Πρίντεζης Λ., Δαλέζιος, Συριανός, Πρίντεζης Μ., Πολίτης, Βελέντζας, Χούρος, Φιλιπποπολίτης

Παλαίμαχοι Σύρου:Σαμοθράκης, Σουκάκος, Δεκαβάλλας, Γαδ, Ξανθομάλης Β., Καρβουνιάρης, Ξανθομάλης Γ., Δάσκος, Βαμβακούσης, Καρακατσάνης, Μανδηλαράς, Φρέρης

 

Πηγή: cyclades24.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares