×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 15:28

Πανναξιακός Α.Ο.Ν... "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"

Ούτε σήμερα θα γίνουν η προγραμματισμένες εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. – Πολλά τα ερωτηματικά για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την δεύτερη αναβολή σε διάστημα λιγότερο των 20 ημερών. Ούτε σήμερα θα γίνουν η προγραμματισμένες εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. – Πολλά τα ερωτηματικά για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την δεύτερη αναβολή σε διάστημα λιγότερο των 20 ημερών.

Το "Όνειρο ζω" που ήταν το σλόγκαν των φίλων του Πανναξιακού ΑΟΝ στις πορείες του σε Ελλάδα και Ευρώπη τείνει να μετατραπεί σε "Δεν ξέρω αν το ξαναζήσω" καθώς η έλλειψη συνεννόησης, ενδιαφέροντος ή ίσως το αίσθημα φυγοπονίας έφεραν σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα την 2η αναβολή στις εκλογές με συνέπεια ένα σωματείο που αυτή τη στιγμή διατηρεί μία ομάδα στην Α1 Γυναικών και μία στην Γ’ Εθνική Μπάσκετ Ανδρών να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι που οδεύει ολοταχώς προς τα βράχια.

Η πρόθεση 5-6 ανθρώπων να βοηθήσουν ανιδιοτελώς μπαίνοντας στη νέα διοίκηση φαίνεται να συγκρούεται με σκοπιμότητες και άλλες σκέψεις, οι οποίες τελικά δεν συνάδουν με την φιλοσοφία που θέλει να περνάει αυτή η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ήρθε η ώρα κάποια πράγματα να βγουν στην επιφάνια ώστε να πληροφορηθεί και ο απλός φίλαθλος που το τελευταίο διάστημα ζει αναρωτώμενος τι θα γίνει με τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Θα πρέπει να δούμε που είναι και τι λένε όλοι αυτοί που σήκωναν ψηλά τη σημαία στις φανταχτερές στιγμές της ομάδας, όπως επίσης και που είναι κάποιοι που έπαιρναν πρωτοβουλίες, έτρεχαν καταστάσεις και τώρα λειτουργούν σαν στρουθοκάμηλοι.

Και για να μην κατηγορηθούμε ως καταστροφολόγοι, ως οφείλουμε ήρθαμε με επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους που θα είναι στη νέα διοίκηση, οι οποίοι μα τόνισαν ότι υπήρξε εμπλοκή όσον αφορά τις υποψηφιότητες, αλλά αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες, όπου θα οριστούν εκ νέου οι εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναφέρεται στην αναβολή των εκλογών.

ANAK EKLOGON

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares