Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 20:49

Σε νέα γκολποστ ο Καραμαλίγκας

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καλείται να επιλέξει μέσα από τις προτάσεις που έχει ο Νίκος Καραμαλίγκας που από σήμερα και ύστερα από συνεννόηση με την διοίκηση έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Σύρου.

Ο Πειραιώτης νεαρός Τερματοφύλακας με χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά αποτέλεσε τα δύο τελευταία χρόνια για την ομάδα της Σύρου έναν πιστό στρατιώτη, ενώ όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι αυτόν. KARAMALIGASΗ αξία του ως ποδοσφαιριστής και άνθρωπος σίγουρα κόσμησε τα γήπεδα των Κυκλάδων, στα οποία πάντως δεν αποκλείεται να ξαναδούμε κάποια στιγμή.

Ο ίδιος δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν, πράγμα που απέδειξε στις δηλώσεις που έκανε στο S.C.:

«Μετά από δυο υπέροχα χρόνια στον ΑΟ Σύρου ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λογούς. θέλω να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Φώσκολο που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και για την πολύτιμη βοήθεια του, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ως προς την εκπλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να συνδυάσω σε μια χρονιά ποδόσφαιρο και στρατό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και το τεχνικό team, με τους οποίους τα δυο αυτά χρόνια που ζήσαμε μαζί ξεχωριστές στιγμές τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ακόμη ευχαριστώ τον κόσμο και τους φιλάθλους της ομάδας που υπήρξαν υπέροχοι και μας στάθηκαν τόσο στις χαρές όσο και στις δύσκολες στιγμές μας. Τέλος ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στον συμπαίκτη μου κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο που ζήσαμε από κοινού αυτή την όμορφη περιπέτεια των δυο τελευταίων ετών, καθώς και τον περσινό προπονητή μου κ. Γιάννη Ζαχαρίου που με βοήθησε να αναπτυχτώ όχι μόνο ως παίχτης αλλά και σαν άνθρωπος! Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Εις το επανιδείν».


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares