Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 23:51

Ανακοίνωση Παμμηλιακού για Γκούτζα

Επιβεβαιώθηκε,έστω με καθυστέρηση,το ρεπoρτάζ του sportcyclades.gr για την λήξη της πολυετούς συνεργασίας του Ζαχαρία Γκούτζα με τον Παμμηλιακό.

Ενα ρεπορτάζ που είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από πολλούς, ωστόσο η γνώση της κατάστασης στην ομάδα και η κοινή ποδοσφαιρική λογική με βάση το δόγμα πως οι ομάδες είναι υπεράνω προσώπων, μας υπαγόρευσε την ασφαλή πρόβλεψη των εξελίξεων.

Αλλωστε όλοι όσοι επικοινώνησαν μαζί μας, συζητώντας με πιο καθαρό μυαλό πείστηκαν πως άλλος δρόμος δεν υπήρχε, με την διοίκηση να ψάχνει τότε την καλύτερη δυνατή λύση για να ξεπεραστούν οι όποιες παραφωνίες υπήρχαν, έχοντας ως μοναδικό στόχο την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Η διοίκηση της ομάδας της Μήλου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του απερχόμενου προπονητή και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μήλου:

''Την 29η-06-2015 ημέρα Δευτέρα συνεδρίασε εν απαρτία το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της παραμονής ή μη του προπονητή κ. Ζαχαρία Γκούτζα στην αντρική ποδοσφαιρική ομάδα για το αθλητικό έτος 2015-2016. Με πλειοψηφία αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον ανωτέρω ο οποίος ήταν προπονητής μας επί 18 συναπτά έτη έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην καταξίωση της ομάδας μας στο κυκλαδίτικο χώρο. Ο σύλλογος για την ανωτέρω προσφορά του και γενικότερα για την συμβολή του στην αναβάθμιση του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του κυκλαδίτικου αθλητισμού τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε προσωπική επιτυχία και επαγγελματική καταξίωση. Μήλος την 29η-06-2015''.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Βαμβακάρης Μιχαήλ             Λιβάνιος Στυλιανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares