Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 07:40

Δαούτης: "Αγαπώ αυτό που κάνω"

Η πρώτη σελίδα της νέας εποχής του Παμμηλιακού, γράφει Παύλος Δαούτης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μ. Βαμβακάρης ύστερα από επίμονες προσπάθειες κατέληξε στον 39χρονο κόουτς από το Κερατσίνι, για να του αναθέσει τις τύχες της ομάδας.

Το sportcyclades.gr καλωσορίζει στο Κυκλαδικό ποδόσφαιρο τον φιλόδοξο προπονητή και σας μεταφέρει την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε μαζί του.

--κ. Δαούτη πως συμφωνήσατε με τον Παμμηλιακό και τι εικόνα έχετε για την ομάδα και το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο;

«Κατέβηκα στο νησί για μερικές ημέρες και συμφωνήσαμε με την διοίκηση σε όλα.

Θέλω, πριν από όλα, να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και να τους υποσχεθώ ότι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δούμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η εικόνα μου για την ομάδα προέρχεται από παρακολούθηση κάποιων dvd, που όμως μου σχημάτισαν μία πρώτη άποψη, ενώ για το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο έχω ήδη μία προσωπική εμπειρία από τότε που αγωνιζόμουν.»

--Ποια είναι η φιλοσοφία σας πάνω στο ποδόσφαιρο;

«Θα σας πω πως πάνω απ' όλα αγαπά παθολογικά αυτό που κάνω.

Πιστεύω πως το άθλημα συνεχώς εξελίσσεται και προχωρά κυρίως σε θέματα τακτικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών.

Προσωπικά πάντα κοιτάζω να ενημερώνομαι, όπως πρόσφατα στο τέλος Μαΐου παρακολούθησα δύο προπονητικά σεμινάρια, που δίδαξαν Έλληνες, Πορτογάλοι και Ιταλοί καθηγητές.

Όσο μαθαίνεις βελτιώνεσαι και διαμορφώνεις το δικό σου αγωνιστικό στυλ, μεταδίδεις την φιλοσοφία σου στους παίκτες και έτσι γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Γενικά η τακτική παίζει πλέον τεράστιο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»

--Είστε ο πρώτος προπονητής στην ομάδα μετά από πολλά χρόνια και θα διαδεχθείτε τον κ.Γκούτζα.

Σας προβληματίζει αυτό;

«Βρίσκω πολύ φυσιολογικό το δέσιμο των παικτών με τον επί τόσα χρόνια προπονητή και αυτό μου δείχνει υγεία και πολύ θετικά πράγματα για την ομάδα.

Αυτά θα τα κρατήσω και βέβαια μέσα από την δική μου σκληρή δουλειά και πειθαρχία, θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καινούρια στοιχεία για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Από την πρώτη μέρα η δουλειά θα είναι επίμονη και θέλω να σας τονίσω ότι απεχθάνομαι την νοοτροπία του δημόσιου υπάλληλου και σε μένα και στα πάντα γύρω από την ομάδα.

Ακόμη να προσθέσω ότι προτεραιότητα μας θα είναι η πλαισίωση της ομάδας σταδιακά με παιδιά από τις ακαδημίες, όπου επίσης γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares