Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 12:18

Νέα διάκριση για την Μαρία Καβαλιέρου.

Ασημένιο μετάλλιο στα 80μ με εμπόδια στους Αγώνες στίβου στο Στάδιο Χολαργού.

Με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού Ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των κατηγοριών τους διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ» την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Στάδιο Χολαργού .

Στους αγώνες συμμετείχε αν και μικρότερη της κατηγορίας που αγωνίσθηκε η 13χρονη ΠΚ Β΄ Μαρία Καβαλιέρου αθλήτρια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Γ.Σ. Η Μαρία που διαγράφει μια απίστευτη αθλητική χρονιά με μεγάλες επιτυχίες τόσο στο μήκος   (ρεκόρ 5,17) όσο και στα80 με εμπόδια   (ρεκόρ 12,75) κέρδισε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα των 80μ με εμπόδια ΠΚ Α με την σπουδαία επίδοση 12,89 μπροστά από μεγαλύτερες και καταξιωμένες αθλήτριες που στοχεύουν στα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ναυπλίου στις 11-12 /7/2015.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις της στο αγώνισμα του μήκους όσο και στο αγώνισμα των εμποδίων είναι όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά η αθλήτρια μας δεν έχει δικαίωμα να αγωνισθεί γιατί είναι μικρότερη από την προβλεπόμενη ηλικία. Πρώτη νικήτρια ήταν η 15χρονη Εβίτα Σταυροπούλου του ΓΑΣ Χολαργού με 12,70 δεύτερη η 13χρονη Καβαλιέρου Μαρία με 12,89 και τρίτη η 15χρονη Μαούνη Δέσποινα του ΣΑΚ Αθηνών με 12,95. Στο αγώνισμα των εμποδίων απουσίαζε μόνο η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στα εμπόδια Χαρά Κοκκίνου από τον ΟΦΗ (12,35) .

Να σημειώσουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΠ Α – ΠΚ Α έχουν προκριθεί και θα συμμετάσχουν και μάλιστα με μεγάλες αξιώσεις η αθλήτρια των σύνθετων αγωνισμάτων Χριστίνα Δάμη και η ακοντίστρια Μάλλη Ιωάννα που είναι συναθλήτριες με την Μαρία Καβαλιέρου και γυμνάζονται μαζί με τον Περικλή Καβαλιέρο.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares