×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 22:01

Παραίτηση Βιτζηλαίου από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ, καθώς σήμερα είχαμε την παραίτηση του τιμ μάνατζερ Δημήτρη Βιτζηλαίος, ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο μόνος που είχε απομείνει να τρέχει κάποια πράγματα για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών.

Ο Δημήτρης Βιτζηλαίος αφού εξομολογήθηκε το τι συμβαίνει στην ομάδα από τον Μάιο μέχρι σήμερα στην εκπομπή Ταξίδι στον κόσμο των σπορ του StarofΜεσόγειος, στη συνέχεια δήλωσε την παραίτηση του, ελπίζοντας με αυτή του την κίνηση να κινητοποιήσει τις εξελίξεις για την εκλογή μίας νέας διοίκησης.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Δημήτρη Βιτζηλαίου στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο f/b:

Στις αρχές του Σεπτέμβρη η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ μου εμπιστεύτηκε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ που θα εκπροσωπούσε το νησί μας στην Α1 γυναικών αλλά και την χώρα μας στην Ευρώπη, αυτόν του team manager. 
Ουσιαστικά τα καθήκοντα μου ήταν να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των αθλητριών, του προπονητή κ της διοίκησης της ομάδας. 
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν την αγάπη που έχω για τον αθλητισμό και ότι είμαι ένας άνθρωπος με τα σωστά κ τα λάθη του, αλλά πάνω από όλα με φιλότιμο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο κάνοντας πολλά περισσότερα πράγματα από τα συμφωνημένα. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα αυτά που συνέβησαν άσχημα και καλά την φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά δεν έχει κανένα νόημα. 
Οπως κανένα νοημα δεν εχει η παρουσία μου στην ομαδα γιατι απλα εδω κ δυο μήνες απο την λήξη του πρωταθλήματος κ μετα, οι τρεις παράγοντες που ήμουν ενδιάμεσος, διοίκηση παικτες κοουτς πολυ απλα δεν υπάρχουν. Η θητεία της προηγούμενης διοίκησης έληξε κ το μονο που υπάρχει ειναι ενα φιλολογικό ενδιαφέρον απο κάποιους ανθρώπους να εμπλακούν κ να στηρίξουν την ομαδα. Ο προπονητής ειναι σε αναζήτησή νέου συλλόγου. Οσο για τις παίκτριες, οι περισσότερες δεν δεσμεύονται απο κάποιο συμβόλαιο.
Ειναι κρίμα για την προσπαθεια όλων αυτών που εδω κ χρονια έβαλαν άλλος ενα λιθαράκι, άλλος δυο σπίτια, άλλος μια πολυκατοικία για αυτη την ομαδα να βλέπουν την σημερινή κατασταση. Ειναι κρίμα να μην εχει αγκαλιαστεί αυτη η ομαδα απο ολους τους συντοπίτες μου κ να ειναι ενα απο τα πολλα πραγματα για το οποίο καμαρώνει ο τόπος μου. Ειναι κρίμα για τη περσινή Σταχτοπούτα του ελληνικού γυναικείου βολει αυτη την στιγμη να υπάρχουν μονο κάποιες πορτοκαλί φόρμες κ κάποιες μπάλες...
Ευχαριστω πολυ ολους όσους συνεργάστηκα απο την διοίκηση την αγωνιστική χρονια που έφυγε. Στα ματια μου ειναι ήρωες. Ευχαριστω πολυ για τα συναισθηματα που έζησα με τα κορίτσια στις νίκες αλλα κ στις ήττες. Ευτυχώς οι επιτυχίες ηταν περισσότερες απο τις αποτυχίες. Ευχαριστω τον απλό φίλαθλο του πανναξιακου για τις μοναδικές στιγμές που έζησε κ αυτος μαζι με την ομαδα, χωρις αυτόν δεν θα ηταν τιποτα ίδιο. Οπως κ χωρις την βοηθεια των αφανών ανθρώπων της ομάδας που δεν χρειάζεται να τους ονοματισω, ξέρουν πολυ καλα ποιοι βοήθησαν πέρσι. 
Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κύριο Γιώργο Βερωνη, τις κύριες Σια Τοτσιδου, Γιωτα Διωτη κ Μελινα Εμμανουηλιδου για την αψεγάδιαστη συνεργασία που είχαμε απο την πρωτη ως κ την τελευταία μερα της ενασχόλησης μου με την ομαδα. Ελπιζω απο καρδιάς το ταξιδι να συνεχίστει για το καλο όλων κ κυριως των παιδιών που υπάρχουν στα τμήματα υποδομών του σωματείου.

Με εκτίμηση Δημήτρης Βιτζηλαιος

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares