Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 23:23

Στο βαλκανικό πρωτάθλημα η Μαλατέστα

Άλλη μια επιτυχία για τον Ν.Ο.Πάρου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist και συγκεκριμένα για την Πωλίνα Μαλατέστα η οποία προκρίθηκε για το βαλκανικό πρωτάθλημα.

 Στην Ιτέα πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχόμενη φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα  optimist απο 28/6 εως 2/7 με την συμμετοχή 89 αθλητριών και 170 αθλητών.¨Ενα πανελλήνιο στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι προκριμένοι απο τα περιφερειακά πρωταθλήματα. Απο της Κυκλάδες συμμετείχαν 13 αθλητές απο 4 ομίλους την Άνδρο,την  Αντίπαρο,την Πάρο και την Σύρο.

   Ήταν ένα πανελλήνιο που τα είχε όλα άπνοιες, βροχές, χαλάζι, κεραυνούς, φωτιές και προσγείωση καναντέρ. Η ταλαιπωρία των μικρών ήταν μεγάλη πολλές ώρες  στην θάλασσα χωρίς να γίνετε τίποτα και όταν γίνονταν κούρσες διακόπτονταν προκαλώντας εκνευρισμό στα πιτσιρίκια...Η φράση που ακούγονταν απο παιδιά, γονείς και προπονητές ήταν ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΙΤΕΑ..

   Αγωνίστηκα στα αγόρια παίχτηκε μεγάλο πόκερ μεταξύ του Βίκτωρα Μπρουση (Πάρος) και των δύο 10 χρόνων αθλητών απο την Χίο Φάνη Ζήση και Κωσ/νο Αναδιώτη για την πρόκριση στο βαλκανικό. Ο Βίκτωρ έχασε την πρόκριση μετά απο μια πολλή άσχημη τέταρτη κούρσα (72)Την πρόκριση πήρε τελικά ο Φάνης Ζήσης οποίος μια βδομάδα πριν είχε κατακτήσει την 2η θέση στο πανελλήνιο κάτω των 11.

 Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στις κοπέλες ενώ μέχρι την πέμπτη κούρσα ήταν μπροστά Κατιάννα Βασταρδή (Ανδρος) η επιτροπή αποφασίζει να κάνει και έκτη που ήταν και η καταστροφή. Η Πωλίνα στην τελευταία κούρσα ήταν σχετικά καλή οπότε πήρε και το εισιτήριο για το βαλκανικό.... 

Τέλος δανείζομαι το κείμενο από το προφίλ του f/bπου διατηρεί ο Ναυτικός Όμιλος Δελφινάριο:

"Μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα θέλαμε σημασία όμως έχει ότι είστε εξαιρετικά παιδιά όλα σας και κάθε ταξίδι το κάνετε όμορφο. Είμαι πολύ υπερήφανος για εσάς και αξίζατε άλλο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν.Για τον αγώνα δεν θα μιλήσω δεν έχει κανένα νόημα. Όσοι ήταν εκεί είδαν. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις στα παιδιά τα ανεξήγητα. Μονό τη προσπάθεια τους σκέφτομαι όλο το χρόνο. Εμείς εδώ ήμασταν εδώ θα είμαστε να προσπαθούμε".

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

23.ΠΩΛΙΝΑ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ (ΠΑΡΟΣ)

29.ΚΑΤΙΑΝΝΑ ΒΑΣΤΑΡΔΗ (ΑΝΔΡΟΣ)

59.ΕΛΙΖΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ (ΑΝΔΡΟΣ)

70.ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΣΣΟΥ (ΣΥΡΟΣ)

76.ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (ΣΥΡΟΥ)

87.ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΟΥΠΟΥ(ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

25.ΒΙΚΤΩΡ ΜΠΡΟΥΣΗΣ (ΠΑΡΟΣ)

103.ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ (ΠΑΡΟΣ)

107.ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ (ΑΝΔΡΟΣ)

132.ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ (ΠΑΡΟΣ)

138.ΕΡΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (ΣΥΡΟΣ)

151.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

163.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΠΑΡΟΣ)

165.ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

11 11 21 31 41 5

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares