Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 12:12

Κέρδισαν τις εντυπώσεις ΑΟ Μυκόνου και ΠΑΣ Νάξου.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες και διακρίσεις γύρισαν στις Κυκλάδες οι αποστολές του ΑΟ Μυκόνου και του ΠΑΣ Νάξου που έλαβαν μέρος στο "1ο τουρνουά Δικτύων Σχολών Ατρόμητου".

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι ομάδες των Κυκλάδων κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Ο ΑΟ Μυκόνου που συμμετείχε με τέσσερα τμήματα Κέρδισε το βραβείο fair play στις κατηγορίες Τζούνιορ και Παίδων, όπως και την πρώτη θέση στην κατηγορία των Εφήβων. Ο ΠΑΣ Νάξου που έλαβε μέρος στην κατηγορία των Παίδων κατέκτησε τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Η ικανοποίηση των ανθρώπων του Ατρόμητου για την πρώτο τουρνουά του δικτύου της ομάδας ήταν έκδηλη μετά το πέρας των αγώνων που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία.

Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Πανηγυρικό «αντίο» στο 1ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών μας!

1423

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Λουτρακίου η τελετή λήξης του 1ου τουρνουά Δικτύων Σχολών Ατρόμητου που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου μας Τάκη Μιχαλέτου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Οι αποστολές των 12 ομάδων παρέλασαν ντυμένες ομοιόμορφα ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Η τελετή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του διοργανωτή και Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου που ευχαρίστησε τις ομάδες, τα παιδιά αλλά και όσους συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά.

3475

Στην πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης η χήρα του αείμνηστου Τάκη Μιχαλέτου, Βιργινία που παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό.

Για την συμβολή τους στην επιτυχία του 1ου τουρνουά Soccer Schools Ατρόμητου τιμήθηκαν:

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λουτρακίου κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ.Παναγιώτης Αργύρης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κορίνθου, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο.

Tην τελετή λήξης τίμησε και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος κ. Αντώνης Πατατανές.

3032

Αναμνηστική φανέλα του Ατρόμητου δόθηκε στον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Σερπάνος, Αποστόλη Τερτίγκα ο οποίος ήταν ο άτυχος του τουρνουά καθώς έσπασε σε ένα παιχνίδι το χέρι του.

Όλες οι ομάδες πήραν μετάλλια σε ανάμνηση της συμμετοχής τους στο τουρνουά. Στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες δόθηκαν τα εξής κύπελλα:

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Βραβείο Fair Play ΑΟ Μυκόνου

Κυπελλούχος: Champions Academy Κύπρου

1η Θέση: Αθλούπολη, 2η θέση: Ευκλείδης Μεγάρων, θέση: Ακαδημία Σερπάνος.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Βραβείο Fair Play: Champions Academy Κύπρου

Κυπελλούχος Ακαδημία Σερπάνος

1η θέση: Αθλούπολη Κορίνθου, 2η θέση: Champions Academy Κύπρου, 3η θέση: Ελλάς Βέλου.

ΠΑΙΔΕΣ

Βραβείο Fair Play: ΑΟ Μυκόνου

Κυπελλούχος ΠΑΣ Νάξου

1η θέση: ΑΟ Λουτρακίου, 2η θέση: Champions Academy Κύπρου, 3η θέση: ΑΟ Τσιλιβή

ΕΦΗΒΟΙ

1η θέση: ΑΟ Μυκόνου, 2η θέση: Πέλοπας Κιάτου, 3η θέση: ΑΟ Λουτρακίου.

4008

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares