Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 22:11

Νταμπλ χρυσών για την Φουτσιτζίδου

Στο πανέμορφο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1 Ιουλίου, οι αγώνες στίβου "ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2015'' , από το  Σωματείο Στίβου Α.Σ. ΄΄ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ΄΄ σε συνεργασία με το  Δήμο Αιγίου, Ν.Π.Δ.Δ. Στους αγώνες έλαβαν μέρος πολλοί πρωταθλητές μεταξύ άλλων και η Συριανή άλτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου.

Αν και ο καιρός δεν ευνόησε τους αθλητές με δυνατούς ανέμους, κρύο και καταιγίδες καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων η  Συριανή πρωταθλήτρια κατάφερε να κάνει το "νταμπλ" αφού κέρδισε χρυσό μετάλλιο τόσο στο άλμα τριπλούν όσο και στο άλμα σε μήκος.

Στο άλμα τριπλούν έχοντας μόνο μια προσπάθεια έγκυρη λόγο των συνθηκών έμεινε στα 12,37 μέτρα ενώ στο άλμα σε μήκος σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ ανοιχτού στίβου (σ.σ. έχει στον κλειστό στίβο 5,97 μέτρα), με 5,95 μέτρα, μια αξιόλογη επίδοση δεδομένου των συνθηκών.

Η Αναστασία ευχαρίστησε τον χορηγό της κύριο Σταύρο Κοή που είναι στο πλευρό της και μας τόνισε πως συνεχίζει την προετοιμασίας της εν όψη του μεγάλου ραντεβού στο ΟΑΚΑ 25&26/7 (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών 2015).

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares