Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 23:26

«Αγέραστοι» οι Παλαίμαχοι του Πανναξιακού και του Αιγάλεω [pics]

Τι και αν τα χρόνια περνάνε; Η μπάλα δεν ξεχνιέται ποτέ… αυτό επιβεβαίωσαν οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού και του Αιγάλεω στο φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Νάξου με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο καταπληκτικός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Νάξου βοήθησε τους βετεράνους των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν πολλές από τις αρετές τους. PALAIMAXOI FASH ME AIGALEO

Ο Πανναξιακός που προπονείται εντατικά έδειξε να είναι η ομάδα που είχε περισσότερες αντοχές και με κορυφαίο τον «Αιώνιο Νέο» Νίκο Κατσάνη κατάφερε να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και τελικά να πάρει τη νίκη με 3-2.

Η ομάδα της Νάξου είχε την υπεροχή και ειδικά στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε σημειώσει ακόμη περισσότερα τέρματα, αλλά παρόλα αυτά πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 με γκολ του Κατσάνη στο 15’.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ ο Κατσούλης έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κοντινή προβολή έκανε το 2-0, για να έρθουν στη συνέχεια δύο γκολ (60΄και 70’) του κορυφαίου για το Αιγάλεω Κολοκοτρώνη, που έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στο 75΄ο Αγγελής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Κατσάνης και πάλι με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 3-2.MARGARITHS ME AIGALEO

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι παλαίμαχοι του Πανναξιακού δώρισαν τσάντες με Ναξιακά προϊόντα (γραβιέρα προσφορά της ΕΑΣ Νάξου) και παραδοσιακά γλυκά, ενώ με την λήξη ο Αντπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης χαιρέτησε τους Αθλητές και τους μοίρασε αναμνηστικά διπλώματα, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο της Νάξου, που μαζί με τις μεταφορές ήταν προσφορά της Περιφέρειας.

Διαιτητές ήταν οι: Νεοκοσμίδης και η κα. Ψαρρά

Πανναξιακός (Τσιμπλάκης): Σάββας, Παραβατός, Κατσούλης, Βαθρακοκοίλης, Φάρκωνας, Μαρούλης, Ντάσιος, Αγγελής, Απειρανθίτης, Κληρονόμος, Κατσάνης.

Έπαιξαν επίσης οι: Σπανός, Τσακωνιάτης, Κακλαμάνος, Βασαλάκης, Βουτσίνος, Αξαόπουλος, Περιστεράκης.

Αιγάλεω: Βαμβακούσης, Νταγκίνης, Τσίλης, Τζανουδάκης, Συνοδινός, Κολοκοτρώνης, Ζαμπέτας, Γεωργακόπουλος, Μπρέχας, Σάμιος, Πλασκασωβήτης.

Έπαιξαν επίσης οι: Κωνσταντόπουλος, Κατσικογιάννης, Τοπάλης, Παπαπέτρου, Ντάσης, Σίνος.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares