Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 15:27

Δε χάνουν Χέλσινγκμποργκ και Πόντε Πρέτα

Ημέρα δημοψηφίσματος η Κυριακή, εμείς, ωστόσο θα παραμείνουμε πιστοί στο… μετερίζι του στοιχήματος.

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, λοιπόν, με δράση, μεταξύ άλλων, σε Σκανδιναβία και Αμερική. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα πέρα από τα στοιχηματικά νέα να ενημερώνεστε και για τις μεταγραφές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παίρνει αποτέλεσμα η Πόντε Πρέτα

Η πρώτη πρόταση έρχεται από τη Βραζιλία και είναι το «1Χ» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Πόντε Πρέτα – Παλμέιρας. Συνεχίζουν να είναι μέτρια τα αποτελέσματα για την Πόντε Πρέτα, που συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές με μόλις μία νίκη, παραμένοντας λίγο πάνω από το μέσο της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, που απέχει περί τα 1.500 χλμ από τη φυσική έδρα της Πόντε Πρέτα. Αυτό έγινε για να πουλήσει περισσότερα εισιτήρια και να έχει περισσότερα έσοδα από το ματς.

Από την άλλη, η Παλμέιρας κέρδισε με σχετική άνεση τη Σαπεκοένσε έδωσε συνέχεια στη σπουδαία νίκη επί της Σάντος. Ο τεχνικός Ολιβέιρα πάντως προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του και μετά το ματς φρόντισε να τους επισημάνει τα λάθη τους και να ζητήσει να μην επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια. Αμφίρροπο το σημερινό παιχνίδι, θεωρούμε ότι η Πόντε Πρέτα θα καταφέρει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τουλάχιστον, και θα τη στηρίξουμε.

Προβάδισμα η Χέλσινγκμποργκ

Συνεχίζουμε με Σουηδία και το «Χ2» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Χάκεν – Χέλσινγκμποργκ. Δεν πατούσε καλά η Χάκεν τις τελευταίες εβδομάδες πριν τη διακοπή. Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 0-0 με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αφού καμία ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήταν η τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζουν οι γηπεδούχοι, που πήραν μόλις δύο πόντους σ’ αυτό το σερί και ως εκ τούτου έχουν υποχωρήσει στην 9η θέση.

Στον αντίποδα, με ιδιαίτερα θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για τη Χέλσινμποργκ πριν τη διακοπή. Επικράτησε εντός έδρας 3-0 της Ατβίνταμπεργκ, προσφέροντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ήταν μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι γενικά προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και πιστεύουμε ότι σήμερα θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αποτελεσματική εντός έδρας η Στρομσγκόντσετ

Περνάμε στη Νορβηγία και τον «άσσο» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ – Βίκγινγκ. Δύσκολη εβδομάδα για τη Στρομσγκόντσετ, η οποία είχε υποχρεώσεις και την Πέμπτη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε αυτό που ήθελε και μάλιστα σχετικά εύκολα κόντρα στην Παρτιζάνι απ’ την Αλβανία με 3-1 και έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα με 3-2 απ’ τη Στάμπαεκ, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν ήταν περισσότερο προσεκτική αμυντικά. Εντός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, σε όλες σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ.

Σπουδαίο ματς σήμερα για τη Βίκινγκ, που βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τρεις αν συμπεριλάβουμε και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δείχνει πολύ ανεβασμένη μετά τη διακοπή, σκόραρε οκτώ γκολ σε τρία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Η αποστολή της σήμερα, όμως, είναι αρκετά δύσκολη και θεωρούμε ότι η Στρομσγκόντσετ θα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο».

Over στο «Providence Park»

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Πόρτλαντ – Σαν Χοσέ για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Μπορεί να έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου αποκλείοντας τη Σιατλ με 3-1 στην παράταση σε ουδέτερο γήπεδο, όμως την Τετάρτη δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σολτ Λέικ χάνοντας με 2-0 εκτός έδρας και μένοντας εκτός προημιτελικών. Πάντως ξεκούρασε ορισμένα απ’ τα βασικά στελέχη της όπως οι Νάγκμπε, Χάρα και Τζόνσον οι οποίοι επιστρέφουν απέναντι στη Σαν Χοσέ.

Από την άλλη, την περασμένη εβδομάδα είχε καταφέρει να επικρατήσει με 3-1 εντός έδρας της Λος Άντζελες για το πρωτάθλημα, όμως την Τετάρτη για το κύπελλο δεν τα κατάφερε απέναντι στην ίδια ομάδα και πάλι εντός, χάνοντας με 1-0 και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό απ’ τα προημιτελικά. Οι «έρθκουεϊκς» οι οποίοι διατηρούν ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών στο MLS, δεν έχουν στη διάθεσή τους τον ηγετικό Βοντολόφσκι ο οποίος προετοιμάζεται με τις ΗΠΑ για το Gold Cup. Περιμένουμε, λοιπόν, ένα αρκετά ανοιχτό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα… τιμήσουμε το Over.

Χαμηλό σκορ στο Ιταλία - Καναδάς

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19, Ιταλία – Καναδάς, στο οποίο θα πάμε με το Under 140.5 πόντους σε απόδοση 1.85. Ιταλία και Καναδάς θα παλέψουν για την πέμπτη θέση της κατάταξης του τουρνουά. Η Ιταλία προέρχεται από την ακραία ανατροπή εναντίον της Ισπανίας χθες και θα μπει στο παρκέ με τρομερή ψυχολογία. Ο Καναδάς δεν έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του από την πρώτη μέρα και θα παίξει για την πέμπτη θέση σαν να είναι τελικός. Την προηγούμενη Τρίτη οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τον όμιλο C και ο Καναδάς έκανε πλάκα νικώντας 78-54. Παρόμοιο σκληρό ματς θα γίνει και σήμερα και δεν θα ανοίξει το σκορ λόγω κύριας αδιαφορίας. Επιλογή το Under 140.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares