Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 17:29

Σ. Κονιδάρης: "Μπήκαμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη"

Το επετειακό δέκατο πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών, ήταν για τον ΑΟ Κύθνου το διαβατήριο για την αρχή της επίσημης πορείας του στα δρώμενα του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου Σταύρος Κονιδάρης, μίλησε στο sportcyclades.gr για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία των παιδιών από τα Θερμιά, αλλά και για τις δικές του εντυπώσεις από την διοργάνωση.FANELA

ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

«Τα συναισθήματα και η εμπειρία μας από το τουρνουά, συμπυκνώνονται στην αντίδραση των θεατών στην τελετή λήξης, όταν προσφωνήθηκε ο ΑΟ Κύθνου!

Το χειροκρότημα όλων ήταν τόσο θερμό που μας έκανε να νοιώσουμε την αναγνώριση των προσπαθειών μας.

Είχαμε μία σοβαρή και σεμνή παρουσία, ότι είχαμε πει έγινε, τα παιδιά το χάρηκαν και στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες που μας κέρδισαν χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ.

Με δεδομένα την έλλειψη υποδομών και το ότι έχουμε μόλις ενάμιση χρόνο λειτουργίας, η εικόνα μας ήταν αξιοπρεπέστατη.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και ιδιαίτερα την κ. Α. Κάμπαξη που ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Με τα υπόλοιπα μέλη τον Γ. Ζαχαρίου, τον Μ. Παπαδάκη, τον Σ. Λιβάνιο και τον Π. Μαράκη, είχα μόνο τηλεφωνικές επαφές και η χαρά της προσωπικής συνεργασίας ήταν μεγάλη.

Όλοι τους μαζί με τον κ. Κάμπαξη έκαναν κατάθεση ψυχής, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που πάντα υπάρχουν σε τέτοιες μαζικές διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλους διαιτητές, παράγοντες, προπονητές και συνοδούς για την εντός και εκτός γηπέδων γενική ατμόσφαιρα.

Του χρόνου στην Πάρο θα τα πάμε ακόμη καλύτερα!»KONIDARIS PAIDAKI

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

«Στην διάρκεια του τουρνουά γνωρίσαμε νέους φίλους και ξαναβρεθήκαμε με παλιούς.

Με τον Άκη Μπελεγρίνη γνωριζόμαστε από παλιά, όταν ακόμη παίζαμε ποδόσφαιρο και το δικό του άστρο ανέτελλε στο Χαϊδάρι στις τελευταίες δικές μου χρονιές.

Παίξαμε αντίπαλοι σε αγώνα που η ομάδα του έχασε από την δική μου και ενώ τα παιδιά του σε κρίσιμο σημείο έφυγαν στην αντεπίθεση, εκείνος έδινε οδηγίες στους δικούς μας αμυντικούς για να κάνουν άμυνα και να μην δεχτούν το γκολ.

Σαν άνθρωπος λοιπόν του ποδοσφαίρου του απένειμα την δική μου μπλε κάρτα για την στάση του και το μήνυμα που μετέφερε στα παιδιά.

Αυτή την παρεξηγημένη μπλε κάρτα που την άξιζε με το παραπάνω και που στο επόμενο τουρνουά θα πρέπει να την εξηγήσουμε καλύτερα γιατί πολλοί την παρερμήνευσαν.»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟ SPORTCYCLADES.GR

«Τελειώνοντας θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στο site σας και για την κάλυψη των αγώνων και για την συνολική βοήθεια που παρέχετε στα σωματεία μας.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν την σημασία της δικής σας παρουσίας και εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ δημόσια για την βοήθεια σας.»

KONIDARIS-MPALAGRINIS 1

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares