Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 14:41

Σέντρα στην τελική φάση του Euro U19‏

Σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς η σημερινή ημέρα, καθώς το κουπόνι περιλαμβάνει σαφώς λιγότερες επιλογές σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Δράση υπάρχει σε Σουηδία, Νορβηγία και Φινλανδία, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Euro U19, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τις μεταγραφές 2015 στην ειδική κατηγορία του site.

Να μπει με το… δεξί η Ελλάδα

Σέντρα σήμερα στην τελική φάση του Euro U19, η οποία διεξάγεται στην Ελλάδα. Στις 20:30 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει στη Βέροια την Ουκρανία και θέλει να ξεκινήσει με νίκη, προκειμένου να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, διότι καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη στον όμιλο Γαλλία και Αυστρία, δύο επίσης εξαιρετικές ομάδες.

Αδύναμη εκτός έδρας η Χάμαρμπι

Με ένα ματς ολοκληρώνεται απόψε η 14η αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας. Στις 20:05 η Γκέφλε υποδέχεται τη Χάμαρμπι και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, έπειτα απ’ τις δύο σερί ήττες που υπέστη πριν τη διακοπή. Δέχτηκε 7 γκολ σε δύο ματς, ελπίδα όλων η διακοπή να τη βοήθησε να βρει τα πατήματα της. Στον αντίποδα, η Χάμαρμπι πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές. Δεν έχει κερδίσει φέτος εκτός έδρας, μετράει ρεκόρ 0-3-4.

Ξανά δεύτερη η Σάντνες

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική της Β’ Νορβηγίας. Στις 20:00 αμφότερες προγραμματισμένες, με την Μπραν να υποδέχεται την Κρίστιανσουντ και τη Χόνεφος τη Σάντνες. Στη δεύτερη θέση θέλει να βρεθεί ξανά η Σάντνες, που είναι σούπερ φορμαρισμένη, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, όπου σκόραρε συνολικά 9 γκολ. Αξιόλογη και η Χόνεφος όμως, σίγουρα δε θα «πέσει» αμαχητί. Στο άλλο ματς, η Μπραν αναζητά επιστροφή στις νίκες έπειτα από δύο ματς. Χωρίς «τρίποντο» η Κρίστιανσουν στα τέσσερα τελευταία, εκτός έδρας όμως προέρχεται από 3/4 νίκες.

«Καίγονται» για νίκη Ελσίνκι, Σεϊναγιόεν

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Βεϊκαουσλίγκα, με την πρωτοπόρο Ελσίνκι να υποδέχεται την Χέλσινγκφορς. Η γηπεδούχος προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Ίντερ Τούρκου, με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της να είναι over 2.5. Μόλις μια νίκη στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της η Χέλσινγκφορς και under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Στην έδρα της Κόκτα δοκιμάζεται η 2η Ροβανιέμι. Μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη η Κότκα, διαθέτοντας παράλληλα, την δεύτερη χειρότερη αμυντική λειτουργία της κατηγορίας. Αήττητη εφτά παιχνίδια η Ροβανιέμι με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Τέλος την Σεϊναγιόεν υποδέχεται η Λάχτι, με αμφότερες να προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Λάχτι, με την Σεϊναγιόεν να μετρά μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της.

«Τονωτική» ένεση το Γιουρόπα Λιγκ για Σόλιγκορσκ

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 13η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η Ναφτάν υποδέχεται την Τορπέντο Ζοντίνο έχοντας εκτός τους τιμωρημένους Σούκοφ και Ναούμοφ και τραυματία τον Ντόβγκιαλο, ενώ η φιλοξενούμενη προέρχεται απ’ την ήττα με 2-0 στην Αλβανία απ’ την Κουκέσι για τον πρώτο προκριματικό του Γιούροπα Λιγκ και στο μυαλό της είναι και η ρεβάνς της Πέμπτης. Στο άλλο ματς, η Ντιναμό Μπρεστ των τριών συνεχόμενων ηττών φιλοξενεί τη Σόλιγκορσκ, με τη τους φιλοξενούμενους να είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά μετά τη νίκη 2-1 επί της Γκέναβον στη Βόρειο Ιρλανδία για τον πρώτο αγώνα τους στον πρώτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares