Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 14:43

Φιλικό τουρνουά Υδατοσφαίρισης Παίδων «H2Ο Polo mini Vikelas Cup»

Το επίσημο φιλικό τουρνουά Υδατοσφαίρισης Παίδων «HPolomini Vikelas Cup», με τη συμμετοχή των Σωματείων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Ν.Ο.Σ), του Πανιωνίου, του Μίλωνα και του Νηρέα Χαλανδρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και το αθλητικό ήθος των νεαρών αθλητών που συμμετείχαν στο τουρνουά, τα εξαιρετικά θετικά σχόλια των επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν ανάμεσά μας και η προσέλευση του κόσμου στην πισίνα της πόλης μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενδυνάμωσης των αθλημάτων του υγρού στίβου και της θάλασσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή την ιδέα και πίστεψαν στην υλοποίησή της, σε μια ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη χρονική στιγμή για την πατρίδα.

Παρακαλούμε, ως μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και δια του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, να μας παραχωρήσετε λίγο δημοσιογραφικό χώρο (έντυπο και ηλεκτρονικό) για να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε καταρχήν τις Διοικήσεις, τους αθλητές και τους γονείς των τριών φιλοξενούμενων Σωματείων, του Πανιωνίου, του Μίλωνα και του Νηρέα Χαλανδρίου, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την πρόσκλησή μας και με τη συμμετοχή τους έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που έθεσε υπό την έγκρισή της την αθλητική εκδήλωση, ορίζοντας διαιτητές και γραμματεία μέσω του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Ευχαριστούμε τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που παρείχε εξαίρεση για την τέλεση του αθλητικού γεγονότος, εξαιτίας της προηγηθείσης αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων, λόγω του δημοψηφίσματος.

Ευχαριστούμε τη Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Επιτροπή Αθλητισμού και το Δήμο Ερμούπολης Σύρου που ήταν οι συνδιοργανωτές του τουρνουά και συμμετείχαν καθοριστικά και με ποικίλους τρόπους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Ευχαριστούμε την BlueStarFerries, που για άλλη μια φορά, υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής των αθλητικών διοργανώσεων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς και τις επιχειρήσεις για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Σύρου δια του Σεβασμιοτάτου Δωροθέου Β΄, τον Προμηθευτικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΠΣΚΕ «Νεώριο», το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος - Carrefour» της οδού Θ. Σπερχειού, το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τοκατάστημα Οπτικών Ειδών «Σταύρος Κοής» και το τυπογραφείο – ψηφιακές εκδόσεις «Γ. & Μ. Βουτσίνος ΟΕ».

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο του Δήμου, που υποστήριξαν τη διοργάνωση και δούλεψαν με προθυμία και επαγγελματισμό, όλους όσους συμμετείχαν, αποδεχόμενοι την πρόσκλησή μας, τους Προπονητές και Εφόρους των Τμημάτων Υδατοσφαίρισης των Ομάδων, τον Έφορο Κολύμβησης του ΝΟΣ και Αντιπρόεδρο της Κ.Ο.Ε και τα Μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Ευχαριστούμε τέλος θερμά, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Αθλουμένων του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ που συνεισέφεραν σε πολλαπλά επίπεδα για την ομολογουμένως επιτυχημένη πραγματοποίηση του αθλητικού διημέρου.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και προσδοκούμε η διοργάνωση αυτή - με τη συμβολή της Γ.Γ.Α, της Κ.Ο.Ε, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ερμούπολης Σύρου να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares