Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 13:30

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ‏

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή ημέρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επαναληπτικούς για τον πρώτο προκριματικό της διοργάνωσης. Ενδιαφέρον υπάρχει και για το Euro U19 που διεξάγεται στην Ελλάδα, ενώ φουλ αγωνιστική δράση έχουμε στη Β’ Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τις μεταγραφές ποδοσφαίρου 2015.

Τώρα πρέπει να δείξει ότι είναι το φαβορί

Και ο τίτλος αναφέρεται σαφώς στη Λεβάντια Ταλίν, που στο πρώτο παιχνίδι δεν ήταν καλή και κινδύνεψε από την αντίπαλο της να χάσει κιόλας το ματς. Στο πρωτάθλημα πάντως έχει πιάσει εξαιρετικούς ρυθμούς και αυτό περιμένουμε να είναι ο οδηγός της για τον επαναληπτικό. Η Κρουσέιντερς τώρα, δεν πτοήθηκε από την απουσία του τεχνικού της στο πρώτο ματς, έβγαλε καλά στοιχεία και έρχεται στο Ταλίν να παίξει χωρίς άγχος και να ψάξει τις πιθανότητες της.

Ακλόνητο φαβορί οι Ουαλοί

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει πάρει η Νιου Σεντς μετά την επικράτηση της στο πρώτο ματς, αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό της Κρεγκ Χάρισον, απόψε θα μπει μόνο για να πάρει τη νίκη. Η Τόρσαβν τώρα, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα να κάνει για άλλη μία σαιζόν την υπέρβαση, εκτός και αν μπορέσει να πάρει απόψε τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά μετά το 2006.

Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι

Το 0-0 του πρώτου αγώνα ασφαλώς και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο σταχτοπούτες, αν και η Σάντα Κόλομα έχει πλέον τον πρώτο λόγο, με την παραπάνω εμπειρία από την αντίπαλο της, μιας και βρίσκεται εδώ για 4η φορά στο σύνολο. Η Λίνκολν τώρα, βρίσκεται εδώ για δεύτερη σερί σαιζόν και ψάχνει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα της χώρας που περνάει γύρο!

Έχασαν την ευκαιρία οι Αρμένιοι...

Ευχαριστημένη θα πρέπει να νιώθει η Φολγκόρε που έχει ακόμα ελπίδες για να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό στην έδρα της και αυτό γιατί υστέρησε σε όλα της αντιπάλου της στο πρώτο ματς και το γκολ το βρήκε από το πουθενά. Ομοίως από την πλευρά της Πιούνικ, που έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει καθαρό σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς, χάνοντας πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες. Προτεραιότητα τώρα να σκοράρει ένα γκολ και να κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή της.

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο «Tallaght Stadium»

Μετά το 0-0 του Λουξεμβούργου η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται την Νιέντερκορν στην Ιρλανδία για τον επαναληπτικό αγώνα του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στην έδρα της στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Νιέντερκορν συμμετέχει στην διοργάνωση για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια, ενώ μετράει συνολικά στο Γιουρόπα εννιά ήττες και δυο ισοπαλίες. Πιο έμπειρη και ποιοτικότερη η Σάμροκ θα προσπαθήσει να αποφύγει σήμερα δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κανένα περιθώριο λάθους για αμφότερες

Ολλανδία και Ρωσία ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Euro U19, γνωρίζοντας πως σε έναν όμιλο φωτιά τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ψάχνουν σήμερα αμφότερες μόνο τη νίκη, με τους «οράνιε» να προέρχονται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Από έξι διαδοχικές νίκες προέρχεται η Ρωσία, με over 2,5 τα πέντε εξ αυτών.

«Μάχη γιγάντων» με το καλημέρα

Αναμφίβολα είναι τα δυο μεγάλα φαβορί του ομίλου τους στο Euro U19, με τις Γερμανία και Ισπανία να ψάχνουν τη νίκη που θα τους βάλει από σήμερα σε ρόλο οδηγού. Η περσινή κάτοχος Γερμανία θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της να είναι over 2.5. Δεδομένη η ποιότητα της Ισπανίας, έκανε πλάκα στην προηγούμενη φάση, με την επιθετική της γραμμή να βγάζει φωτιές και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της να είναι over 3.5.

Πιο ποιοτικός ο Παναμάς

Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Gold Cup με τον Παναμά να κοντράρεται με την Αϊτή στο Τέξας των ΗΠΑ. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια όντας και φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης το 2013 και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, ενώ η Αϊτή που είναι το αουτσάιντερ του γκρουπ θα παλέψει για να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ, Ονδούρα και Παναμά, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Μαρκ Κογιά.

Με το «δεξί» οι διοργανωτές

Οι εκ των διοργανωτριών του Gold Cup, Ηνωμένες Πολιτείες υποδέχονται στο Τέξας την Ονδούρα για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Είναι το μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την πρωτιά στον όμιλο και για την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά και για την κατάκτηση του κυπέλλου, μιας και διαθέτουν πολύ μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, ενώ είναι και οι πρωταθλητές της Ηπείρου της προηγούμενης διοργάνωσης το 2013. Αντίθετα, η Ονδούρα προκρίθηκε στον θεσμό μέσω των πλέι οφ, αλλάζοντας πολύ την αγωνιστική της εικόνα, όμως θέλει ακόμα βελτίωση για να πετύχει τον στόχο της, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της, Χόρχε Λουίς Πίντο.

Με νέο κόουτς η Σεαρά

Φουλ δράση στη Β’ Βραζιλίας, όπου διεξάγεται εμβόλιμη η 11η αγωνιστική. Οι 8 αναμετρήσεις ξεκινούν στη 01:30, δύο στις 03:50. Με νέο προπονητή θα παραταχθεί η Σεαρά, τον 67χρονο Ζενίνιο, κόντρα στην πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απ’ το 5-0 επί της Σαμπάιο Κορέα, είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο η έξοδος τους σήμερα δε θα είναι εύκολη. Ανεβασμένη η Λουβερντένσε, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη Σαμπάιο Κορέα. Σε εκπληκτικό μομέντουμ η Παϊσαντού, προέρχεται από 7/8 νίκες, έχει φτάσει στο -1 απ’ την πρώτη θέση. Σήμερα παίζει εκτός έδρας κόντρα στην Μπαΐα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares