Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 17:57

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Προκρίθηκε η Πωλίνα Μαλατέστα του ΝΟ Πάρου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα...

με την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, από 28/6 έως 2/7 με την συμμετοχή 89 αθλητριών και 170 αθλητών από 43 ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με 5 αθλητές οι όποιοι είχαν το δικαίωμα συμμετοχής από την πρόκριση που είχαν πάρει στο πρόσφατο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ν..Αιγαίου.

Ο ακατάλληλος φυσικός θαλάσσιος στίβος της Ιτέας με τις ιδιαιτερότητες του, για μία ακόμη φορά ταλαιπώρησε τους αθλητές.

Ήταν ένα Πανελλήνιο που τα είχε όλα άπνοια, βροχές, χαλάζι, κεραυνούς και λίγο αέρα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν λίγες κούρσες.

Στα κορίτσια μετά από 6 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 89 αθλητριών η αθλήτρια του Ν.Ο.Πάρου Πωλίνα Μαλατέστα κατέλαβε την 23η θέση στην γενική βαθμολογία και προκρίθηκε για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Στα αγόρια μετά από 5 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 170 αθλητών οι αθλητές του Ν.Ο.Πάρου κατέλαβαν τις έξης θέσεις στην γενική βαθμολογία :

Μπρούσης Βίκτωρ 25η θέση , Μυτιληναίος Ανδρέας 103η, Καλαργύρος Μιχαήλ 132η θέση και Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος 163η θέση .

Την αποστολή συνοδεύεσε ο προπονητής μας, κ. Ρίζος Φώτης.

Οι ευχαριστίες μας σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή που παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν να εκπροσωπούν επάξια την Πάρο, στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares