Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 11:18

12ο Eugenios Gerards Soccer Camp

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές νεαρών ποδοσφαιριστών, ολοκληρώθηκε...

το περασμένο Σάββατο το 12ο Eugenios Gerards Soccer Camp, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Fous De Fout στη Βάρη Αττικής το τετραήμερο 1-4 Ιουλίου 2015. Κατά πολλούς το κορυφαίο camp που διεξάγεται στη χώρα μας από τον Ευγένιο Γκέραρντ και τον Μανώλη Παπαδάκη, έχοντας πλάι τους ένα μεγάλο επιτελείο προπονητών από όλη την Ελλάδα. Και στο φετινό camp οι Κυκλάδες έδωσαν βροντερό παρών με 11 παιδιά από την Πάρο, ένα από τη Σίφνο και ένα από Σαντορίνη.

Θυμίζουμε ότι φέτος έγιναν κάποιες ενέργειες ώστε να διεξαχθεί και στην Πάρο για ένα 3ήμερο, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ας ελπίσουμε να καρποφορήσει του χρόνου, ώστε κι άλλα κυκλαδίτικα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν εμπειρίες, να δουν το ποδόσφαιρο όπως πρέπει να το βλέπει όλος ο κόσμος -ως διασκέδαση και μόνο- και να μυηθούν σε πιο εξειδικευμένα πράγματα τεχνικής και όχι μόνο.

Συμμετείχαν περίπου 150 παιδιά από όλη την Ελλάδα τα οποία επί τέσσερις ημέρες προπονούνταν υπό το βλέμμα καταξιωμένων προπονητών.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούνταν απο τους:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΡΑΣΗΣ U14 Ακαδημίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΜΙΟΣ U20 Ακαδημίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Πρ. τεχνικής ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ U15 Ακαδημίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΚΕΝΤΖΟΣ Πρώην Προπονητής ΠΑΕ ΟΦΗ, ΑΛΕΚΟΣ ΔΕΔΕΣ Ακαδημίας ΔΑΝΑΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΚΑΣ Ακαδημίας ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΥΒΑΛΟΣ Προπονητής ΑΟΑΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ακαδημίας ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ακαδημίας ΠΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ Ακαδημίας ΠΟΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ Ακαδημίας ΑΟΝΤ ΑΤΤΑΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ακαδημίας ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ , ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ακαδημίας ΚΩΣΤΑ ΤΑΡΑΣΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΚΑΣ Προπονητής Φ.Κ. ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ Προπονητής ακαδημίας Ν ΙΟΝΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΧΟΣ Προπονητής Φ.Κ. MINI CALCIO, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ Προπονητής Φ.Κ. ακαδημίας ΑΟΑΝ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ Προπονητής ΤΦ Π.Σ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ προπονητής ακαδημίας ΑΟΑΝ.


"Ηταν ένα καμπ πλούσιο σε εκπαίδευση με νέες μεθόδους διδασκαλίας και προσέγγισης απέναντι στο παιδί. Το βασικό μέρος της προπόνησης ήταν η τεχνική. Η Ελλάδα αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, παρ' όλα αυτά η συμμετοχή ήταν μεγάλη και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που μας τίμησαν", δήλωσε στο sports-academies.gr ο προπονητής Μανώλης Παπαδάκης.

"Για μένα η ποδοσφαιρική σεζόν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία 4 χρόνια χάρη σε αυτό το camp. Όλοι εμείς οι προπονητές που συμμετέχουμε αποφορτιζόμαστε πλήρως και μαζί με τα παιδιά βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη μάθηση σε μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Μακάρι αυτό το camp να μπορέσουμε σύντομα να το απολαύσουμε και στον Νομό μας για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν περισσότεροι κυκλαδίτες αθλητές", δήλωσε στο sportcyclades.gr ο προπονητής Μιχάλης Παπαδάκης.


Το καμπ επισκέφθηκαν και οι Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Νταμπίζας, Πρέντραγκ Τζορτζεβιτς, Νίκος Καρέλης, Τάσος Λαγός, Νίκος Μαρινάκης και Τζέρι Ούγκεν οι οποίοι είδαν την προπόνηση, μίλησαν στα μικρά παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Το παρόν έδωσε και ο φυσιοθεραπευτής της Εθνικής μας ομάδας κ.Χρήστος Καρβουνίδης, όπως και ο Αντώνης Κέζος (Προπονητής φυσικής κατάστασης) ο οποίος παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο ''ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ''.

Το κάμπ παρακολούθησαν και οι Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης και Γιώργος Φαμέλης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares