Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015 07:30

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συγχαίρει τους αθλητές της

Το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συγχαίρει την αθλήτρια του Πανναξιακού Χριστίνα Δάμη για τη δεύτερη πανελλήνια νίκη την οποία κατέκτησε στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο.

Τα εύσημα μοιράζεται βεβαίως και ο προπονητής της αθλήτριας Περικλής Καβαλιέρος ο οποίος δουλεύει αδιάκοπα με την αθλήτρια του επί τέσσερα συνεχή έτη.

Επίσης η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συγχαίρει την αθλήτρια και τους προπονητές του ΑΟ Μυκόνου Μαρία Νάζου και Πέτρο Δημητσάντο και Δωροθέα Καγιουκλάκη για την 4η θέση της 14χρονης Μαρίας στο ενλόγω πρωτάθλημα.

Οι τιμητικές θέσεις και επιδόσεις των αθλητών των Κυκλάδων όπως του Γιώργου Χαβάκη του Παμμηλιακού, του Κωνσταντίνου Πιπέρα του Ανδριακού, του Μάνου Κωνσταντάρα, του Νίκου Λυκούρη, της Σοφιλένας Πελτετζή και της Ιωάννας Μάλη του ΑΟ Μυκόνου πιστοποιούν την άνοδο του κυκλαδίτικου αθλητισμού.

Οι διακρίσεις αυτές αναμένεται την επόμενη χρονιά να πολλαπλασιαστούν για δύο λόγους: Τα σωματεία των Κυκλάδων αυξάνονται αριθμητικά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα κάθε νησί θα έχει το σωματείο του στον κλασικό αθλητισμό. Η αθλητική πυραμίδα του κάθε σωματείου κάθε χρόνο διευρύνεται τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά με αποτέλεσμα η πρόοδος τους να θεωρείται σχεδόν νομοτελειακή.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares