Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 15:30

Έτοιμοι οι «Μικροί» του Πανναξιακού

Μετά το περσινό επιτυχημένο εγχείρημα της ένταξης παικτών από την ομάδα Νέων στην Ανδρική, ο Πανναξιακός συνεχίζει στον ίδιο δρόμο που έχει χαράξει, που έχει ως στόχο μίας ομάδας στελεχωμένης από παιδιά που θα προέρχονται μέσα από τις ακαδημίες του.

Σήμερα λοιπόν στα γραφεία του Πανναξιακού έγινε η συνάντηση της επιτροπής μεταγραφών με τους Νέους που θα ακολουθήσουν και φέτος την Ανδρική ομάδα, όπου υπήρξε η συμφωνία των δύο πλευρών και οι σχετικές τεχνικές οδηγίες.

Στο πλάι τους [βλ. φώτο] και ο προπονητής του τμήματος Νέων Γιάννης Παραβατός, ο οποίος τους ανέδειξε ποδοσφαιρικά σε συνεργασία φυσικά με τον Γιάννη Ζαφείρη που είναι ο προπονητής στο Παιδικό τμήμα.

Μάλιστα ο κ. Παραβατός σε επικοινωνία που είχαμε δήλωσε την ικανοποίηση που βλέπει ότι οι κόποι των δικών του παιδιών δικαιώνονται και μέρα με την μέρα βλέπει να αναβαθμίζονται ποδοσφαιρικά μέσα στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πανναξιακού.

Η σχετική ανάρτηση στο επίσημο Blogτου Πανναξιακού, αναφέρει:

Απ τα γραφεία του συλλόγου πέρασαν σήμερα και συναντήθηκαν με την επιτροπή μεταγραφών οι "μικροί" του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρόκειται για τους Ανεβλαβή Εμμανουήλ, Λεγάκη Νικόλαο, Ανεβλαβή Παναγιώτη, Μπινχη Λεντιάνο και Βαλέτα Ιωάννη. Η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας είναι να δουλέψει με δικά της παιδιά που θ ανδρωθούν και θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον!

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares