Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 23:16

Φρέρης: Πρώτα το ακτοπλοϊκό και μετά οι όμιλοι [aud]

Ο ''Star of Μεσόγειος'' και συγκεκριμένα η εκπομπή ''Ταξίδι στον κόσμο των σπορ'' φιλοξένησε σήμερα τηλεφωνικά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές για τη μέλει γενέσθαι με την κατάρτιση των ομίλων και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της περιόδου 2015-2016.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων αποκάλυψε ότι γίνονται επαφές με τις Ενώσεις Μπάσκετ και Βόλεϊ με σκοπό να υπάρξει κοινό αίτημα όσον αφορά το ακτοπλοϊκό ζήτημα. Στόχος είναι περισσότερες προσεγγίσεις στα λιμάνια ειδικά τα σαββατοκύριακα, όπου κορυφώνεται η αγωνιστική δράση σε όλα τα αθλήματα.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά απαιτούν κάποιον χρόνο να υλοποιηθούν, πράγμα του σύμφωνα με τον κ. Φρέρη απαιτεί σε πρώτη φάση την συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα και έπειτα την απόφαση για την μορφή θα πραγματοποιηθεί. Μάλιστα ο πρόεδρος φαίνεται διατεθειμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αφού όπως είπε η συμπληρωματική προκήρυξη που θα αναφέρεται στους ομίλους ίσως κυκλοφορήσει ακόμα και στα τέλει Αυγούστου.

Όσον αφορά την συμμετοχή των Μικρών στις ομάδες Ανδρών ο κ. Φρέρης είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί και δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το περσινή σεζόν.

Ακούστε τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares