Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 16:44

Στα "Μπλε" ο Βαρούχας, κλείνει και με Κουκούλη [vid]

Τις οχτώ έφτασαν οι μεταγραφές του Πανθηραϊκού για φέτος, καθώς πριν λίγη ώρα η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε σε συμφωνία με τον Κρητικής καταγωγής μεσοεπιθετικό Στέφανο Βαρούχα.

Varouxas 610x400Ο Βαρούχας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική με την φανέλα του Κρουσώνα και είχε καταλυτική συνδρομή στην καλή παρουσία και την παραμονή των κρητικών στη Γ΄Εθνική βρέθηκε το πρωί στη Σαντορίνη, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του παρουσία του ταμία της ομάδας Χάρη Σαρρή. Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει: «Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Βαρούχα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Π.Α.Ο Κρουσώνα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επίσης σε: Ερανή Φιλιατρών, ΠΑΣ Κόρινθος, Ηρακλή Ψαχνών, Α.Σ Ρούβας και Ερμή Ζωνιανών.
Καλωσορίζουμε το Στέφανο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Το ναι

VAROUXAS EPISKOPI MIKRIΗ μεταγραφή του Στέφανου Βαρούχα στον Πανθηραϊκό αναμένεται να δώσει λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα, καθώς ο παίκτης αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις πίσω από τους επιθετικούς, πράγμα που τον καθιστά αυτομάτως ένα πολυεργαλείο στην διάθεση του προπονητή του Αλέξη Κωνσταντόπουλου. Ο ίδιος λίγο μετά την υπογραφή του στους Μπλε της Σαντορίνης δήλωσε στο S.C.: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και την θέληση όλων να έρθω στην ομάδα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από τον Στέλιο Κοζανίδη, τον Μιχάλη Τζορμπατζάκη και τον Λευτέρη Ρουσσάκη, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να δεχτώ την πρόταση». Είπε ο Στέφανος Βαρούχας και συνέχισε απατώντας στην ερώτηση μας ποιοι άλλοι λόγοι τον έκαναν να πει το ναι:

«Φυσικά θα πρέπει να πως πως στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα θέμα δόξας, καθώς υπάρχει και το βιοποριστικό στη μέση. Οι άνθρωποι της ομάδας εκτός της καλής πρότασης που μου έκαναν και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, μου ανέλυσαν επίσης το πλάνο της ομάδας, όπου είδα ότι υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες και μεγάλη οργάνωση που δεν την βρίσκεις σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Παρακολουθούσα τον Πανθηραϊκό από πέρυσι που έπαιζαν οι φίλοι μου Μιχάλης και Στέλιος (Τζορμπατζάκης, Κοζανίδης) και πραγματικά διαπίστωσα ότι είναι μία ομάδα που δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Κλείνει

Οι διαδικασίες των μεταγραφικών για τον Πανθηραϊκό όπως όλα δείχνουν ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες αφού όπως πρώτοι είχαμε αποκαλύψει το σύνολο των παικτών που θα ανακοινωθούν θα έφταναν τους εννέα. Άρα μετά την απόκτηση του Στέφανου Βαρούχα απομένει η ανακοίνωση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα είναι ο αμυντικός Σάκης Κουκούλης που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό Πειραιώς.

Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθηραϊκού υπογράφει το δελτίο του μαζί με τον ταμία της ομάδας κ. Σαρρή Χάρη.

SARIS-KOYKOYLIS

Δείτε βίντεο που περιέχει μαγικές ενέργειες του Βαρούχα από την περσινή του παρουσία στον Κρουσώνα

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares