Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 19:04

Υπάρχει βούληση να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα;

Έπειτα από την ανάγνωση του σχετικού άρθρου που αναδημοσιεύσαμε από την εφημερίδα Κυκλαδική ο Γενικός Αρχηγός του Πανναξιακού δημοσίευσε τα ακόλουθα που όπως μας είπε αποτελούν καθαρά δικές του σκέψεις και απόψεις και δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα που υπηρετεί, τον Πανναξιακό.

Ο Βασίλης Φλεριανός αναφέρεται στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νάξος, όπως και στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης. Πάντως ο νεαρός παράγοντας αφού αναλύει ορθά την κατάσταση που επικρατεί στο τέλος αναρωτιέται εύστοχα αν τελικά υπάρχει πολιτική βούληση για την λύση του γηπεδικού προβλήματος που μαστίζει τη Νάξο.

Διαβάστε το δημοσίευμα

Απο περυσι το Σεπτεμβρη ο #‎ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ηταν ο πρωτοπορος που εξεφρασε την επιθυμια του και τις προτασεις του για την λυση του γηπεδικου στο νησι μας!!!Μια πρωταρχικη θεση στην ατζεντα του συμβουλιου του!!Με συναντησεις με τον κ.Προεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ με κ.Αντιδημαρχους και με εγγραφα του σε ολους τους αρμοδιους φορεις κοινοποιησε τον προβληματισμο του για τους χωρους αθλησης των ποδοσφαιρικων τμηματων στο νησι μας!!!Προσφατα στην τελευταια του Γεν. Συνελευση του σωματειου ειχε ως πρωταρχικο θεμα την κατασκευη βοηθητικου γηπεδου στο νησι μας, κατι για το οποιο εξεδωσε και ομοφωνο ψηφισμα απο το σωμα της Γεν. Συνελευσης!!

Οι ακαδημιες του σωματειου μενουν πισω στην αναπτυξη τους εξαιτιας του οτι δεν εχουν χωρο αθλησης!! Εχει το σωματειο τοσα παιδακια που εχουν διψα για τον αθλητισμο και βλεπουν το γηπεδο απο το κυαλι!!! Μεχρι τον δεκεμβρη που υπηρχε καποιο προγραμμα και τα παιδια των ακαδημιων αθλουταν η ομαδα κατειχε την πρωτη θεση στο τμημα νεων και την δευτερη στο παιδων!! Μετα το δεκεμβρη που εκδιωχθηκαν και δεν ειχαν χωρους αθλησης παρα μονο τις γωνιες του ΔΑΚ το ονειρο των μικρων Πανναξιακων για την προκριση τους στην επομενη φαση εμεινε πισω γιατι εμεινε πισω και η προπονηση τους!!

Η Ναξος φετος ειχε την υπερηφανη τιμη να εχει στο ανδρικο τμημα την τεραστια επιτυχια να εχει τον Πρωταθλητη και Κυππελουχο #‎ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ!!!! Ο οποιος στο 90% του αποτελουταν απο Ναξιωτες Αθλητες!!!

Στο τμημα νεων και στο τμημα παιδων ειχε την υπερηφανη τιμη να εχει τον ΠΑΣ Ναξου πρωταθλητη στο τμημα παιδων και δευτεραθλητη στο τμημα νεων!!! Δηλαδη με ελαχιστες υποδομες και σκληρη δουλεια κατω απο τρομερα δυσκολες συνθηκες παραλιγο να επιτυχει το εκπληκτικο απολυτο!! Να κατακτησει ολα τα πρωταθληματα ολων των κατηγοριων που αγωνιστηκαν οι ομαδες του νησιου μας!! Αυτο δειχνει πολλα!!!Πρωτα απολα αναδικνυει το εργο και την δουλεια καθως και την συνεπεια και τον επαγγελματισμο που δουλευουν τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεια του νησιου μας!!!

Επισης δειχνει οτι αυτο το νησι εχει παιδια με ταλεντο που μπορουν και αξιζουν να διεκδικησουν ενα καλυτερο μελλον!!! Επισης οπως ανεφερε ο κ.Προεδρος του Νομικου Προσωπου ο χωρος ενδιαμεσα κλειστου και ανοιχτου θα δημιουργησει αλλα 2 γηπεδα αθλητισμου εκτος του ποδοσφαιρικου δημιουργοντας ενα εκπληκτικο συγχρονο Κεντρο Αθλησης για τους δημοτες του νησιου και τη νεολαια του πραγματικο στολιδι οχι μονο για το νησι αλλα και για τις Κυκλαδες!!

Κλεινοντας αλλο ενα εξισου το ιδιο σημαντικο θεμα ειναι κ η κατασκευη γηπεδου στην ορεινη Ναξο μας!!! Υπαρχουν χωματινα γηπεδα που μπορουν να γινουν πλαστικα!! Τοσα παιδια που αθλοντουσαν στην ορεινη Ναξο εχουν απομακρυνθει απο τον αθλητισμο λογω ελλειψης γηπεδων!!! Ειναι επιτελους ευκαιρια να δειξει ο Δημος μας οτι αγαπαει τον αθλητισμο και στηριζει εμπρακτα και τιμαει την νεολαια του νησιου,τους δημοτες και τα τοπικα σωματεια!!! Δεν διαννοειται το μεγαλυτερο νησι των Κυκλαδων χωρις αθλητικες υποδομες!! Δεν διαννοειται το νησι με την μεγαλυτερη αθλητικη ιστορια στις Κυκλαδες να μην εχει χωρους αθλησης!!! Μακαρι να γινουν πραξη ολα οσα αναφερονται στο αρθρο του #‎Sport ‪#‎Cyclades και την #‎Κυκλαδικη γιατι ειναι πραγματικα κριμα για τον αθλητισμο του νησιου μας!!!

Σε μια δυσκολη περιοδο για την πατριδα μας που ολα ιδιωτικοποιουνται θα ηταν ωραιο να αποτελεσουμε τον φαρο του ερασιτεχνικου αθλητισμου για να αποδειξουμε και τι νεολαια θελουμε!!!

Το θεμα ειναι πολιτικη βουληση υπαρχει;;;

Ο #ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ παντως επειδη γνωριζω προσωπικα το σωματειο που εκπροσωπω εχει την βουληση να βοηθησει οποιαδηποτε προσπαθεια απο την μερια του προς την κατευθυνση αυτη!!!

Βασίλης Φλεριανός

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares