×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 19:58

Αύριο οι εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ

 

Αέρας αισιοδοξίας στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ Μετά από… μήνες διαβουλεύσεων, εξαγγελιών και αναβολών επιτέλους η πολύαναμενόμενες εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό ΑΟΝ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015.

Τα σύννεφα που σκέπαζαν τον σύλλογο τον τελευταίο καιρό έφυγαν και πλέον άνεμοι αισιοδοξίας πνέουν στον σύλλογο παρά τις φήμες που τον ήθελαν να διαλύεται.

Οι άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ στις προσπάθειες των τμημάτων βόλεϊ στην Α1 γυναικών και μπάσκετ στην Γ΄ εθνική ανδρών βρέθηκαν και πλέον όλοι μαζί θα οδηγήσουν τον σύλλογο στην πορεία που τόσο καλά γνωρίζει, στον δρόμο για την κορυφή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας) από της 10:00 το πρωί έως της 19:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Μετά από απόφαση της εφορευτικής επιτροπής που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Άγγελο Ησαϊα στο τηλέφωνο 6973412259 έως το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 14:00''.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares