Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 10:25

Πανελληνιονίκες η Μαρία Παρδαλού και ο Γιώργος Μίνο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κέρδισαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλητές του ΑΟ Μυκόνου η Μαρία Παρδαλού και ο Γιώργος Μίνο.

Η Μαρία Παρδαλού έκλεισε τη χρονιά της με έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο στο πρωτάθλημα των Αντρών – Γυναικών με επίδοση 10.39.74 αφήνοντας πίσω τη δεύτερη αθλήτρια περισσότερα από 15 δευτερόλεπτα. Η Μαρία είναι ικανοποιημένη από τη νίκη της από δεν είναι ευχαριστημένη από τις επιδόσεις της αυτή τη χρονιά. Αν και ως νικήτρια έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες η ίδια έχει αποφασίσει να σταματήσει για αγωνιστική της παρουσία για φέτος, να ξεκουραστεί και να πάρει τις αποφάσεις της για τη νέα χρονιά καθώς βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή και ενδεχομένως και τόπου προπόνησης καθώς πλέον μπαίνει στην κρίσιμη ολυμπιακή χρονιά και δεν έχει περιθώριο εσφαλμένων επιλογών.

Ο Γιώργος Μίνο κατέκτησε επίσης άνετα τον τρίτο του τίτλο ως πανελληνιονίκη στα στηπλ κερδίζοντας τους δύο φορμαρισμένους στηπλίστες του ΟΦΚΑ Οδυσσέα, τον Ηλία Κασσό και τον Αχιλλέα Τζενετόπουλο. Η επίδοση του, 9.16.44, δεν τον ικανοποιεί καθώς στόχος του ήταν μια επίδοση κάτω από τα 9.10, επίδοση που θα κυνηγήσει στους βαλκανικούς αγώνες την επόμενη εβδομάδα. Ο Γιώργος επίσης αναμένεται να πάρει σοβαρές αποφάσεις τις επόμενες εβδομάδες – στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο προετοιμασίας του μαζί με Αιθίοπες δρομείς – καθώς έχει στόχο την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares