Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 16:50

Στον Ηρακλή και την Super League ο Καφτηράνης

Άλμα στην super league και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σύρου Γιώργος Καφτηράνης, που πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά και υπέγραψε στον "Γηραιό".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γιος του μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων Χρήστου Καφτηράνη μετά από τα δοκιμαστικά μιας εβδομάδος επιλέχτηκε από το προπονητικό τιμ που έχει επικεφαλή τον πρώην διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικό Σάββα Κωφίδη και πλέον αποτελεί μέλος του ράστερ στην κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ο Καφτηράνης βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη και προπονείται κανονικά με την ομάδα του Ηρακλή στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας και παρά την κούραση από τις δίπλες και κοπιαστικές προπονήσεις δηλώνει ενθουσιασμένος από το κλίμα, το περιβάλλον και φυσικά από τον τρόπο δουλειάς: «Προπονούμε και δουλεύω σκληρά σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα της νέας μου ομάδας. Γνωρίζω τις δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ευχαριστώ όλους τους προηγούμενους προπονητές μου και συμπαίκτες μου και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για να αποδείξω και εγώ ότι στις Κυκλάδες υπάρχουν παίχτες που μπορούν και αξίζουν να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες», είπε ο Γιώργος Καφτηράνης στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο S.C. ως παίκτης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Μετά από την μεταγραφή του Καφτηράνη στην κ20 του Ηρακλή είναι πολύ πιθανό να τον δούμε αντίπαλο με έναν πρώην του συμπαίκτη στον Αίαντα τον Αντώνη Φουάση που επίσης θα αγωνίζεται στην κ20 του Ολυμπιακού, ο οποίος θα είναι ένας από τους αντιπάλους του "Γηραιού" στο πρωτάθλημα κ20 που γίνεται παράλληλα με την super league.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares