Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 16:41

Κοντά σε ανακοινώσεις και «φρένο» στις φήμες

Μπορεί η νέα διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές με υποψήφιους προπονητές, παίκτριες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά και με υποψήφιες προς απόκτηση είναι πυρετώδεις και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Τα πράγματα όμως έχουν μία σειρά στους ανθρώπους του Πανναξιακού που σκοπεύουν πρώτα από όλα να συγκροτηθούν σε σώμα, πράγμα που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες και έπειτα να προχωρήσουν στην ανακοίνωση του προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Μπορεί το όνομα που κυριαρχεί να είναι αυτό του Ζόραν Κόβασιτς, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Νάξο, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανναξιακός παράλληλα μιλάει και με άλλους προπονητές, με την απόφαση πάντως για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας να αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Από τις παίκτριες προτεραιότητα έχει δοθεί σε αυτές που ανήκουν ήδη στο δυναμικό της ομάδας. Διώτη, Τοτσίδου, Γιόβιτς και Πασιά είναι στις συζητήσεις με την διοίκηση, ενώ από μεταγραφικούς στόχους τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, με άλλα να ισχύουν και άλλα όχι.

Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Πανναξιακού βρίσκεται σε πυρετό διαπραγματεύσεων προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Τέλος με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός προσπαθεί να βάλει φρένο στις φημολογίες και κάνει σαφές ότι οι συμφωνίες θα αναρτούνται στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

«Κάθε μεταγραφικό απόκτημα ή ανανέωση συμβολαίου για τα τμήματα του συλλόγου θα ανακοινώνεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας paon.gr και κάθε άλλο δημοσίευμα σχετικά τα μεταγραφικά του συλλόγου αφορούν πληροφορίες του εκάστοτε μέσου ενημέρωσης και δεν θα επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται από την διοίκηση.

Κατανοούμε την ανάγκη «αποκλειστικότητας» της είδησης αλλά το διοικητικό συμβούλιο λόγω πίεσης χρόνου θα αφοσιωθεί στα μεταγραφικά και διοικητικά του συλλόγου και μόνο!».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares