Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 14:05

ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ... ''Η επιστροφή των Δελφινιών‏''

Το έμβλημα του Μαρπησσαικού τα δελφίνια οδηγούν τον ιστορικό σύλλογο της Μάρπησσας στην επιστροφή στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας.

Ήταν η σεζόν 2010-2011 η τελευταία συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με προπονητή τότε τον Γ.Μοστράτο.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Ο σύλλογος οργάνωσε τις ακαδημίες του,διατήρησε τα υπόλοιπα τμήματα του,ενώ το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου,συνεργάστηκε για ενάμισυ χρόνο με τον Νηρέα,όπου την σεζόν 2012-2013 ξεχώρισε η κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων με την καθοριστική συμβολή των παιδιών από την Μάρπησσα.

Το 2013-2014 ο Αστέρας Μαρμάρων απορρόφησε την πλειοψηφία των Μαρπησσαίων ποδοσφαιριστών σε μία απόπειρα ένωσης των ομάδων που δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Ο Μαρπησσαικός εκείνη την χρονιά κατέβασε το παιδικό του τμήμα καθώς και τα μικρότερα τμήματα των υποδομών του,που σημείωσαν επιτυχίες στα τοπικά προβλήματα.

Πέρυσι οι ποδοσφαιριστές του ανδρικού φιλοξενήθηκαν στον ΑΟ Πάρου.

Το παιδικό τμήμα αγωνίστηκε κανονικά όπως και το εφηβικό,που παρά την έλλειψη μεγάλου αριθμού παικτών,αποφασίστηκε να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα,πάρθηκε έτσι ένα ρίσκο καθώς το τμήμα δεν ήταν ανταγωνιστικό,αλλά επικράτησε η λογική της συμμετοχής των νέων για να αποκτήσουν εμπειρίες,καθώς η προοπτική της επανόδου της πρώτης ομάδας ήταν ορατή και αυτό ήταν το κίνητρο των νέων παιδιών που θα κληθούν να την στελεχώσουν.

Βέβαια δεν θα είναι μόνοι τους,αφού μία πλειάδα ικανών ποδοσφαιριστών από την Μάρπησσα θα στρατευθούν για τον σύλλογο.

Παράλληλα δηλώθηκε συμμετοχή και στο εφηβικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται ανακοίνωση της διοίκησης για το ρόστερ,αλλά και για το φλέγον θέμα του προπονητή.

Στην σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο γίνεται αναφορά για προχωρημένες συζητήσεις με παλιό Μακεδόνα ποδοσφαιριστή,προκειμένου να αναλάβει την πρώτη ομάδα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares