Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 00:07

Διπλό «ΜΠΑΜ» ο Παμμηλιακός

Η προσπάθεια ενίσχυσής του Παμμηλιακού για τη νέα σεζόν συνεχίζεται, με την διοίκηση των "Μηλιών" κάνει πράξη τις προτάσεις του Παύλου Δαούτη και το ρόστερ να αρχίζει πλέον να παίρνει την τελική του μορφή.

Ο Πειραιώτης προπονητής θέλει να δώσει τον πρώτο λόγο στους γηγενής ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλαισιωμένοι με κάποιες ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις θα δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο ικανό να σταθεί επάξια και να διεκδικήσει πράγματα στην αναβαθμισμένη πλέον Α΄Κατηγορία.

Έτσι μετά και την διαφαινόμενη παραμονή του Ντένις Σάντα και την δρομολόγηση της απόκτησης του Κασκούτη, ο Παμμηλιακός δυναμώνει ακόμη περισσότερα με δύο νέους παίκτες που συμφώνησαν οριστικά και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Μήλο. Πρόκειται για τον επιθετικό Σάκη Καπού και τον μεσοαμυντικό Τάσο Θεοδωρακάκη.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα δύο νέα αποκτήματα του Παμμηλιακού και τι δήλωσαν στο S.C. για τη νέα τους ομάδα:

ΣΑΚΗΣ ΚΑΠΟΥΣ

Πρόκειται για έμπειρο επιθετικό και σκόρερ, που ξεκίνησε από τους παίδες του Ολυμπιακού και έχει περάσει από πολλές ομάδες του Πειραιά. Κορύφωση στην καριέρα του η παρουσία του στον Αγ.Δημήτριο στην Γ Εθνική και στο Κερατσίνι στην Δ Εθνική. Αγωνίζεται στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης, ενώ οι πλούσιες παραστάσεις του εγγυώνται μία πετυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα μας.

Μιλώντας στο sportcyclades.gr δήλωσε: «Η πρόταση του Παμμηλιακού ήλθε στον κατάλληλο χρόνο για μένα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα και η ανάγκη μου να αλλάξω περιβάλλον καλύπτεται απόλυτα. Στην διάρκεια της παραμονής μου στο νησί και των συζητήσεων που είχα, μου δημιουργήθηκε η βεβαιότητα ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνεται και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣTHEODORAKAKIS

Μία δοκιμασμένη λύση για το μεσοαμυντικό κομμάτι επιλέχτηκε από τους Μηλιούς. Ο Λάκωνας Τάσος Θεοδωρακάκης ξεκίνησε από τον Α.Σ Αερόπολης και τον Ολυμπιακό Γυθείου, πριν μετακομίσει στον Πειραιά όπου διέπρεψε με τα χρώματα του Μοσχάτου, της Θύελλας Μοσχάτου και του Ατρόμητου Κερατσινίου. Παίκτης συνόλου, παίζει είτε σαν αμυντικός χαφ είτε σαν στόπερ. Σκληροτράχηλος με άριστη φυσική κατάσταση, αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στις ομάδες που αγωνίστηκε. Αγωνιστικά του χαρακτηριστικά η δύναμη, η αλτικότητα και η προσήλωση στα καθήκοντα του. Τον βρήκαμε στον Γερολιμένα, που κάνει διακοπές με την οικογένεια του και μας δήλωσε: «Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο, είναι κομμάτι της ζωής μου. Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόταση και την συμφωνία του Παμμηλιακού. Η επαφή μου με την διοίκηση, αλλά και τα παιδιά της Μήλου που θα έχω συμπαίκτες μου ενίσχυσε το κίνητρο να κατέβω στο νησί. Ταιριάζω απόλυτα με το πλάνο του κ. Δαούτη και της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Με πολλή δουλειά και προσπάθεια θα επιδιώξουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares