Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 14:09

Στις 6-9 το Beach Volley στη Βάρη

Για τέταρτη συνεχή στην παραλία της Βάρης θα πραγματοποιηθεί το τοπικό πρωτάθλημα Beach Volley. Την ευθύνη του τουρνουά την έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης "Η Πανάχραντος" με τους Πέτρο Πάπιτση και Στέφανο Παλαιολόγο. Την προσπάθεια του συλλόγου στηρίζουν ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως εκτός από τους τοπικούς φορείς πολλές τοπικές επιχειρήσεις είναι δίπλα στα δύο παιδιά που ουσιαστικά τρέχουν την όλη διοργάνωση και στηρίζουν τις προσπάθειες του. Άλλωστε η διοργάνωση αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη που πραγματοποιείται στην παραλία της Βάρης και σιγά - σιγά παίρνει τη μορφή θεσμού.

Οι συμμετοχές με την έναρξη των εγγραφών έχουν φτάσει τις 19 ομάδες και σύμφωνα με τους υπευθύνους, θα υπάρχει και συνέχεια, αφού δεν έχει μπει όριο στις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε πως την περσινή διοργάνωση αγωνίσθηκαν 30 ομάδες και το τουρνουά βγήκε με χαρακτηριστική άνεση. Οι Συριανοί αλλά και οι επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αμφίρροπες αναμετρήσεις που οι περισσότερες θα κόβουν την ανάσα, ανάσα, αλλά και πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, μιας και το βόλεϊ έχει περάσει για τα καλά στο... πετσί του Συριανού.

Το πρωτάθλημα Beach Volley θα ξεκινήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη 6 Αυγούστου, με τους αγώνες των προκριματικών και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς την Κυριακή 9 του μήνα. Οι ομάδες που θέλουν να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα Beach Volley στην παραλία της Βάρης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 4 Αυγούστου, αλλά για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τον Στέφανο Παλαιολόγο στο τηλέφωνο 6936657121. Τέλος, η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares