Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 00:50

Τζώρτζης και επίσημα στον Πάγο | Κλείνει και Πρίντεζη

Παίκτης του Πάγου θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο έμπειρος μέσος Γιάννης Τζώρτζης, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟ Σύρου και του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Ο Τζώρτζης τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Πάγου, που πλέον ενισχύεται σημαντικά, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα κόκκινα θα ντυθεί και ο Λεονάρδος Πρίντεζης.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ μας που μιλούσε για μία τριάδα παικτών για τον Πάγο, αυτή η τριάδα αναμένεται να δούμε αν συμπληρωθεί με την απόκτηση και του Ιωσήφ Κόκκαλη, καθώς όπως φαίνεται στο παρασκήνιο παίζεται σκληρό πόκερ για την παραμονή του στον ΑΟΣ ή όχι.

Κάπτεν

Ο Γιάννης Τζώρτζης μετρά τρεις τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με Ελλάς Σύρου και Άνω Σύρο, όπως και ένα Κύπελλο πέρυσι με τον ΑΟ Σύρου, όπου μάλιστα σκόραρε [βλ. βίντεο]. Η καριέρα του Συριανού μέσου είναι πλούσια όσον αφορά την συμμετοχή του σε πρωταθλήματα όπως είναι αυτό της Δ΄Εθνικής, ενώ έχει και εμπειρία από το πρωτάθλημα του Πειραιά, όπου για έναν χρόνο αγωνιζόταν στον Αετό Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα ο Τζώρτης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάς Σύρου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΑΟ Σύρου από όπου μεταπήδησε για έναν χρόνο στον Αετό Κορυδαλλού. Η επιστροφή του στη Σύρο ήρθε για λογαριασμό του Πάγου και σύντομα πήρε μεταγραφή στην Άνω Σύρο, όπου ήταν ο αρχηγός της ομάδας και με την οποία είχε και συμμετοχές στην Δ΄Εθνική. Η αρχηγία συνεχίστηκε γι αυτόν και στον ΑΟ Σύρου, όπου τα τρία τελευταία χρόνια φορούσε το περιβραχιόνιο, κερδίζοντας τον σεβασμό συμπαιχτών και αντιπάλων. Χαρακτηριστικό της δομής του ως άνθρωπος αποτελεί το γεγονός ότι ήταν ο παίκτης που ενώ όλοι κρυβόταν, αυτός πάντα έβγαινε να μιλήσει στα δύσκολα, πράγμα που έκανε πολλούς να τον αποκαλούν "Κάπτεν".

Ο ίδιος μιλώντας για την συμφωνία του με τον Πάγο τόνισε:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Πάγου για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα. Με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο και έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα τους. Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Όσο αφορά τους ειδικούς λόγους που έπαιξαν ρόλο για αυτή τη συνεργασία ο Γιάννης Τζώρτζης είπε: «Ένας λόγος για τη μετακίνηση μου στην ομάδα ήταν ότι η ομάδα ενισχύθηκε με τον Λεονάρδο Πρίντεζη, αλλά και η παρουσία των προσωπικών μου φίλων Γιώργου Πάπιτση και Γιάννη Βάλβη, όπως και του Κόουτς Ηλία Ξενικάκη που εκτιμάω και σέβομαι αφάνταστα».

Δείτε το γκολ (3.60) που πέτυχε ο Τζώρτζης στον περσινό τελικό Κυπέλλου με την Θύελλα, όπως και τι δήλωσε (3.52) μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

TZORTZIS FASH

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares