Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 01:22

Ο Κόντος στο Basketball Camp της Πάτμου

Το τρίτο Basketball Camp στην Πάτμο, υπό την παρουσία Απόστολου Κόντου Το τρίτο Basketball Camp στην Πάτμο, υπό την παρουσία Απόστολου Κόντου

Το 3ο Basketball Camp Πάτμος είναι γεγονός. Από την Δευτέρα 17 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 19 του ίδιου μήνα στο ανακαινισμένο νέο στάδιο στην περιοχή Σκάλα του νησιού υπό την αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ) και την υποστήριξη του δήμου Πάτμου θα πραγματοποιηθεί το Basketball Camp που διεξάγεται από το 2013.

Patmos 2Θα διδάξει σε αυτό, το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και πολύπειρος προπονητής, ο Απόστολος Κόντος (σ.σ. κατά το ήμισυ ναξιώτικης καταγωγής η μητέρα του είναι από το Σκαδό το γένος Πιτταρά) μαζί με τοπικούς προπονητές του νησιού. Να σημειωθεί πως ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ κι ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος πέρυσι τον Αύγουστο σε μια πολύ όμορφη τελετή και σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα αναγορεύτηκε από τον δήμο Πάτμου ως Επίτιμος Δημότης!!!

Στο τουρνουά αυτό θα πάρουν μέρος παιδιά αγόρια και κορίτσια από ηλικίας 6 ετών, έως και μεγαλύτεροι σε ηλικία που φτάνουν τα 30. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν επίσημο δίπλωμα συμμετοχής, που θα απομείνει ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος.

Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος, ή όποια πάρει συμμετοχή δεν πληρώσει ούτε ένα ευρώ. Ουσιαστικά, δεν θα έχει κανένα οικονομικό κόστος. Όλα είναι δωρεάν. Όπως ο ρουχισμός, αξεσουάρ και μπάλες.

Σχετικά με το τουρνουά αυτό ο Απόστολος Κόντος μίλησε στο «SportCyclades». «Αυτό που πρόκειται να κάνω, το κάνω με πολύ αγάπη για τα παιδιά της Πάτμου», δήλωσε ο Κόντος και πρόσθεσε: «Είναι μια διέξοδος για τα παιδιά. Θα διδαχθούν τα βασικά του αθλήματος σε μια μεγάλη γιορτή».

Και κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή του νησιού που υποστηρίζει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Γρηγόρη Στόικο. Επίσης, τον τοπικό Τύπο της Πάτμου που έχει αγκαλιάσει το Basketball Camp».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares