Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 23:24

Άγκυρα Κόκκαλη στον ΑΟΣ με παρέμβαση προέδρου

Τέλος στο σήριαλ του Ιωσήφ Κόκκαλη μπήκε πριν λίγα λεπτά, καθώς ο κεντρικός αμυντικός μετά από αποφασιστική παρέμβαση του Γιώργου Φώσκολου παραμένει στον ΑΟ Σύρου. Τέλος στο σήριαλ του Ιωσήφ Κόκκαλη μπήκε πριν λίγα λεπτά, καθώς ο κεντρικός αμυντικός μετά από αποφασιστική παρέμβαση του Γιώργου Φώσκολου παραμένει στον ΑΟ Σύρου.

Παίκτης του ΑΟ Σύρου θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά ο Ιωσήφ Κόκκαλης, καθώς πριν λίγο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, με την οριστική συμφωνία να έρχεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου απάντησε με πράξεις και όχι με λόγια στα δημοσιεύματα και στις πιέσεις που δεχόταν για την παραχώρηση του Κόκκαλη, ο οποίος παρά την πρόταση που είχε από τον Πάγο στο τέλος είπε το ναι στον Γιώργο Φώσκολο, που δεν άφησε πολλά διαπραγματεύτηκα περιθώρια στον παίκτη, καλύπτοντας ότι κενό υπήρξε και με συνοπτικές διαδικασίες του έδειξε ότι η ομάδα που ανήκει ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο ΑΟ Σύρου.

Φήμες φέρνουν τον ισχυρό άνδρα ενοχλημένο από παρεμβάσεις τρίτων, οι οποίοι υποδαυλίζουν τις προσπάθειες που γίνονται ώστε η ομάδα να έχει λύσεις την ερχόμενη σεζόν και να αποτελέσει και πάλι έναν από τους βασικούς διεκδικητές των τίτλων.

Ο Κόκκαλης σίγουρα δεν είναι η τελευταία κίνηση σχετικά με την ολοκλήρωση του ρόστερ, αφού ο πρόεδρος που είναι αυτός που κινεί τα νήματα στην ενίσχυση τη ομάδας, μαζί με τον προπονητή που δίνει το πράσινο φως, θέλουν αν βάλουν το κερασάκι στην τούρτα.

Πρωτάθλημα

Στα 29 του χρόνια ο Κόκκαλης διανύει τα πιο μεστά ποδοσφαιρικά του χρόνια και σίγουρα αποτελεί μία σημαντική μονάδα για τα μετόπισθεν του ΑΟΣ. Σαν παίκτης μετρά πολλές συμμετοχές στις μικτές, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές Συριανές ομάδες, όπως οι: Αναγέννηση, Άρης, Άνω Σύρο και τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Σύρου.

Όσο αφορά τον ίδιο τον παίκτη δηλώνει την ικανοποίηση του που θα παραμείνει στον ΑΟ Σύρου και σίγουρα ότι ο λόγος δεν ήταν οικονομικός, ενώ δείχνει το ήθος του αφού ευχαριστεί τον Πάγο για την πρόταση που του έκανε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πάγου για την πρόταση που μου έκανε. Από εκεί και πέρα πραγματοποιήθηκε αυτό που ήθελα εξ’ αρχής που ήταν η παραμονή μου στην ομάδα που έχω δεθεί μαζί της. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο και γενικά την διοίκηση της ομάδας που με έκαναν αυτό που έπρεπε για να με κρατήσουν. Πιστεύω ότι φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε αυτό τον στόχο».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares