Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 23:51

Ξεκινά το «χτίσιμο» στον Φοίνικα

λοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνεδρίαση του ΤΑΑ Φοίνικα και του Ερασιτέχνη, με στόχο και σκοπό την έναρξη του σχεδιασμού και του “κτισίματος”, της νέας ομάδας του “Πειρατικού”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της “Κοινής Γνώμης” κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα μέλη του Δ.Σ. μίλησαν για τη δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι αντάξια του ονόματος αλλά και της ιστορίας του Φοίνικα. Σ' αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί πως η ομάδα έχει την... ανάγκη του φίλαθλου κόσμου του νησιού, καθώς πλέον δεν υπάρχει ο επιχειρηματίας ο οποίος θα στηρίξει και θα βάλει το χέρι βαθιά στην... τσέπη. Το νέο Δ.Σ. αποτελείτε από νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και πάνω από όλα αγάπη για την ομάδα. Θέλουν να δουν και να δημιουργήσουν έναν δυνατό Φοίνικα, ο οποίος θα έχει υψηλούς στόχους, όμως θα πρέπει και οι φίλαθλοι να σταθούν όπως άλλωστε το κάνουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στις προσπάθειες της νέας διοίκησης.

Τώρα, μπορεί να μην υπάρχει κάτι τι οποίο θα ταρακουνήσει την φίλαθλη κοινή γνώμη, όμως αυτό που βγήκε από την συνάντηση είναι ότι οι... μηχανές παίρνουν μπροστά και αρχίζουν οι διαδικασίες κτισίματος.

Η εβδομάδα αυτά αναμένατε να είναι καυτή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχουν ανακοινώσεις, τόσο στο θέμα του προπονητή που αναμένεται έως το τέλος της να έχει κλείσει και στη συνέχεια θα υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες. Αρχικός στόχος της διοίκηση είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι αθλητές που πρόσφεραν την περσινή αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια να έρθουν αθλητές που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδες και θα την βοηθήσουν να φτάσει ψηλά στο πρωτάθλημα.  

Πηγή: Κοινή Γνώμη

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares