Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 16:26

Στο παγκόσμιο της Ολλανδίας ο Σταμπουλίδης

Για την Ολλανδία αναχωρεί αύριο ο αθλητής του Ν.Ο.Σύρου Γιάννης Σταμπουλίδης προκειμένου να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία LASER 4.7.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου και θα συμμετάσχουν 260 αγόρια και 127 κορίτσια.

Εκτός απο τον Γίαννη θα συμμετάσχει και η Συριανής καταγωγής Κυριακή Παλαιού και συνολικά απο την Ελλάδα 7 κορίτσια και 12 αγόρια.

Ο συριανός αθλητής πραγματοποίησε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά υπό τις οδηγίες του Συριανού προπονητή Δαρζέντα Ισίδωρου ο οποίος θα είναι και προπονητής του στον συγκεκριμένο αγώνα και προπονήθηκε με αθλητές υψηλού επιπέδου.

Τέλος ο Γιάννης θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο πρώτα από όλα την οικογένεια του που είναι ο κύριος σπόνσορας του σε όλη την πορεία του στην ιστιοπλοΐα. Τον προπονητή του στην Σύρο Γιάννη Γρυπάρη, τον προπονητή στον Πειραιά Δαρζέντα Ισίδωρο για όλη την βοήθεια που του πρόσφερε αυτήν την χρονία, τον ΙΟΠ που δέχθηκε να πάει σε αυτό το παγκόσμιο μαζί τους και τέλος το Ν.Ο. Καλαμακίου και τον Τζώρτζη Κεφαλώνιτη για την μεταφορά του σκάφους στην Δανία.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και αέρα στα πανιά του!

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares