Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 12:01

Με Δαμιανίδη και Βάβουλα στη Γ΄ Εθνική

Το δίδυμο Δαμιανίδη – Βάβουλα που οδήγησε τον Πανναξιακό στη Γ΄Εθνική θα συνεχίσει να ηγείται της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Νάξου, καθώς πριν λίγο ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τι κι αν ο έμπειρος Δημήτρης Δαμιανίδης είχε δηλώσει την παραίτηση του ευχαριστώντας τους πάντες στη Νάξο, στο τέλος βρέθηκε η χρυσή τομή και με τον Τάσο Βάβουλα στο πλάι του θα είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τον Πανναξιακό ΑΟΝ στο παρθενικό του ταξίδι στη Γ΄ Εθνική.

Στο μεταξύ η πρώτη της ομάδας έχει οριστεί για τις 24 Αυγούστου, όπου θα έχει πραγματοποιήσει όλες τις μεταγραφικές κινήσεις. Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή είναι των γηγενών παικτών: Παναγιώτη Πολίτη, Σπύρου Μάκαρη, Στέφανου Γκέργκι, Παναγιώτη Καλαβρού και Νίκου Μυλωνά που θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας.

Σημειώνουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 28 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το προπονητικό δίδυμο των Δημήτρη Δαμιανίδη και Τάσου Βάβουλα, που ανέβασαν την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, την περίοδο που πέρασε, για πρώτη φορά στην Γ” Εθνική Κατηγορία.

Ο Δημήτρης Δαμιανίδης θα είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 και ο Τάσος Βάβουλας ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο της ομάδας μας.

Επίσης έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι το ρόστερ της ομάδας θα πλαισιώνεται από 5 αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα τους  Παναγιώτη Πολίτη, Σπύρο Μάκαρη, Στέφανο Γκέργκι, Παναγιώτη Καλαβρό και Νίκο Μυλωνά.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares