Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 20:23

Καλλίας και Δημητράκης για τον Δρόμο υγείας

Οι αθλητές που έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτοί που προέρχονταν από …Μύκονο και Πανναξιακό, χωρίς όμως να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον Ναξιακό που «σάρωσε» τα μετάλλια στις μικρές ηλικίες.

Ο λόγος για τον Χρήστο Καλλία του ΑΟ Μυκόνου και τον Ανδρέα Δημητράκη του Πανναξιακού ΑΟ, αμφότεροι κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στα 6.000 μέτρα ανδρών, με τον Βασίλη Ψαρρά του ΑΜΣ Φιλωτίου να είναι ο 3ος της παρέας στο βάθρο και με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Παπαθανασίου (σ.σ. σπάνιες εμφανίσεις στο Φιλώτι από μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας οπότε όπως είναι λογικό ήταν το τιμώμενο πρόσωπο) να κάνει τη σχετική απονομή.

Ο αγώνας των 6000 μέτρων κρίθηκε λόγω της εμπειρίας από αυτού του είδους τις αποστάσεις, του Χρήστου Καλλία (είναι αθλητής δρόμων μεγάλων αποστάσεων και αντοχής όπως λέγονται), ενώ ο Δημητράκης πήρε μέρος περισσότερο για την συμμετοχή και την εμπειρία καθότι αθλητής δρόμων ημιαντοχής. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι ο Γιώργος Μίνος επίσης του ΑΟ Μυκόνου ήταν ο μεγάλος νικητής…

Καταγωγή

Ο Ανδρέας Δημητράκης αποκάλυψε ότι ο λόγος της παρουσίας του στους αγώνες, είναι λόγω καταγωγής (από τη μητέρα του) τονίζοντας «Σήμερα για μένα μετρούσε μόνο η συμμετοχή, αφού ήθελα να πάρω μέρος στους αγώνες που γίνονται σε ένα χωριό από το οποίο έχω ρίζες καταγωγής. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον Πανναξιακό που με στηρίζει και τον χορηγό μου κύριο Βερώνη που είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια. Ο κ. Βερώνης έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για μένα και ελπίζω μαζί να πιάσουμε το όριο της συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Ευχαριστώ

Από τη πλευρά του ο Χρήστος Καλλίας που κέρδισε με σχετική άνεση (κάτι περισσότερο από ένα λεπτό η διαφορά από το 2ο Δημητράκη) σημείωσε ότι «Ήταν μία διαδρομή μέτριας δυσκολίας σε ένα πανέμορφο χωριό. Ο καιρός μας βοήθησε να τρέξουμε την διαδρομή και να βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας ώστε να υπάρχουν τέτοιοι αγώνες που στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι καλό να υπάρχουν. Εύχομαι του χρόνου οι αγώνες να πραγματοποιηθούν με περισσότερες και μεγαλύτερες συμμετοχές. Ευχαριστώ τον ΑΟ Μυκόνου και ειδικά τον κ. Δημήτρη Πάπα που με στηρίζουν και είναι κοντά μου».

Υπόθεση του ΑΟ Μυκόνου οι πρωτιές στο Φιλώτι [pics]

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares