Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 15:02

θα δουλέψουμε σκληρά και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα [vid]

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Α.Ο. Σύρου πάτησε... χορτάρι και με χαμηλούς τόνους ξεκίνησε η προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μάκης Βαρθαλίτης έχει κάτι περισσότερο από ένα μήνα να δουλέψει με τους παίκτες του και έχοντας σύμμαχο την περσινή καλή πορεία της ομάδας, να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Οι στόχοι όπως είναι φυσικό δεν αποκαλύφθηκαν από την πρώτη ημέρα, όμως ο Συριανός κόουτς θέλει να δουλέψει σκληρά ώστε η ομάδα του να είναι έτοιμη με την έναρξη των αγώνων του κυπέλλου κι έπειτα του πρωταθλήματος.

Το νέο πρωτάθλημα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, αφού πρόκειται για την Α' κατηγορία χωρισμένη σε δύο ομίλους και στη συνέχεια θα δημιουργηθεί ένας όμιλος με τις καλύτερες ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μεγάλα ονόματα των Κυκλάδων θα βρεθούν σε έναν όμιλο και μέσα από μία διαδικασία διπλών αγώνων θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής. Δεν θα υπάρχουν μπαράζ, δεν θα υπάρχουν αγώνες σε ουδέτερες έδρες. Ο φίλαθλος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις, που μέσα από εκεί θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αλλά και ο πρωταθλητής θα είναι σε έναν καλό βαθμό ετοιμότητας για την συνέχεια και τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Τώρα, όσο, αφορά την προετοιμασία της ομάδας της Σύρου, το παρών έδωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της, όμως όπως φάνηκε από τις δηλώσεις το... πάζλ δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη 1-2 κινήσεις. Όπως μας είπε και ο προπονητής τους Α.Ο. Σύρου Μάκης Βαθραλίτης η διοίκηση και το τεχνικός επιτελείο εξετάζεις διάφορες περιπτώσεις και αναζητά την καλύτερη λύση, ώστε το ρόστερ της ομάδας να είναι ακόμη πιο δυνατό.

"Θα δουλέψουμε σκληρά ώστε έχουμε στο τέλος θετικά και νικηφόρα αποτελέσματα"

Ο προπονητής του Α.Ο. Σύρου Μάκης Βαρθαλίτης θα καθίσει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, όμως και για τον ίδιο η προετοιμασία είναι η πρώτη με το ιστορικό σωματείο. Ο κ. Βαρθαλίτης ανέλαβε τον Α.Ο. Σύρου πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Μανθόπουλο.

Ο Συριανός προπονητής θέλει και φέτος να κρατήσει χαμηλό προφίλ, αφού αρχή του όχι πολλά λόγια, αλλά σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, μίλησε στην Web Camera της Κοινής Γνώμη και αρχικά στάθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας.

"Ξεκινήσαμε κι εμείς την προετοιμασία μας παρουσία των περισσότερων ποδοσφαιριστών μας, σίγουρα υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, όμως αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και δεν θα είμαστε εμείς η εξαίρεση του κανόνα. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά να έχουν πάνω από όλα υγεία, να έχουν διάθεση για προπόνηση γιατί θα δουλέψουμε σκληρά ώστε έχουμε στο τέλος θετικά και νικηφόρα αποτελέσματα".

Η ομάδα σας έχει ενισχυθεί τη φετινή μεταγραφική περίοδο με παίκτες ποιοτικούς και αθλητές που μπορούν να δώσουν πολλά στον Α.Ο. Σύρου. Πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμη ή ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές;

"Προσπαθούμε να βρούμε παίκτες ποιότητας ώστε να ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο και όπως είπα ψάχνουμε για το καλύτερο και δεν βιαζόμαστε. Αν στο επόμενο διάστημα βρούμε κάτι καλό να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την περίοδο αυτή, θα δουλεύουμε σε καθημερινή βάση σκληρά για να έχουμε όπως είπα και πριν ένα καλό αποτέλεσμα στα παιχνίδια μας και στο τέλος της σεζόν να είμαστε ικανοποιημένοι από όλη τη χρονιά".

Πως θα κινηθείτε την περίοδο αυτή, καθώς η περίοδος της προετοιμασίας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.

"Θα είναι μία προετοιμασία σκληρή και δυνατή, θέλω να είναι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και ισχυρό σύνολο, όπως δηλαδή ήταν και η περσινή ομάδα που είχε νικηφόρα αποτελέσματα".

" Ο Α.Ο. Σύρου είναι ο κόσμος του"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Α.Ο. Σύρου Γιώργος Φώσκολος έδειξε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχει κάνει τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης, κράτησε χαμηλούς τόνους και έδειξε πως έχει καλά κριμένο άσσο στο μανίκι του. Η Κυριακή είναι η ημέρα παρουσίασης των στόχων της ομάδας, όπου θα ανακοινωθούν αρκετά σημαντικά πράγματα σύμφωνα με τον κ. Φώσκολο.

Αρχικά ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Σύρου είπε για την έναρξη της προετοιμασίας. "Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς και τα παιδιά όπως μπήκαν σήμερα με όρεξη να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με την ίδια όρεξη".

Στο φετινό πρωτάθλημα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αυτό θα το κάνει ενδιαφέρον, θα είναι δύσκολο;

"Πιστεύω ότι υπάρχουν 4-5 ομάδες οι οποίες είναι πάρα πολύ δυνατές και όπως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, το δεύτερο μισό του θα είναι συγκλονιστικό και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον".

Μιας και αναφερθήκατε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, θα ήθελα να μου πείτε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου, αφού ουσιαστικά θα έρθουν στη Σύρο ομάδες που δεν παίζουν κάθε χρόνο με την ομάδα σας.

" Αν οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και τα παιχνίδια είναι δυνατά, όπως επίσης κατά τη διάρκεια των αγώνων ο καιρός είναι σύμμαχος, τότε ο κόσμος θα ενδιαφερθεί και θα έρθει κοντά μας. Αυτό άλλωστε το έδειξε και πέρσι που όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και φτάναμε προς το τέλος όλο και περισσότεροι ήταν κοντά μας. Ο Α.Ο. Σύρου έχει την συμπαράσταση του κόσμου, ο ΑΟΣ είναι ο κόσμος του".

Πως θα κινηθεί η περίοδος της προετοιμασίας και αν έχετε προγραμματίσει κάποια φιλικά παιχνίδια.

"Με το κομμάτι της προετοιμασίας ασχολείται αποκλειστικά ο προπονητής μας Μάκης Βαρθαλίτης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Ζαχαρίου. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια, μιλάμε με 2-3 ομάδες και θέλουμε να δώσουμε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι. Όλα όσα προγραμματίζουμε θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, αφού όλα ακόμη είναι ειπώ συζήτηση".

Τέλος, κ. Φώσκολε ο Α.Ο. Σύρου έπειτα από ένα χρόνο επιστρέφει στην φυσική του έδρα, που δεν είναι άλλη από το γήπεδο της Ερμούπολης-ΕΠΣ Κυκλάδων.

"Πάντα θέλουμε να παίζει στο γήπεδο της Ερμούπολης-ΕΠΣ Κυκλάδων ο Α.Ο. Σύρου, όμως κάποιες συγκυρίες μας ανάγκαζαν να πηγαίνουμε στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Στο γήπεδο αυτό ο Α.Ο. Σύρου έχει ζήσει ιστορικές στιγμές, εδώ είναι η φυσική του έδρα, εδώ ο κόσμος είχε συνηθίσει να βλέπει τον Α.Ο. Σύρου και εδώ πρέπει να παίζει η ομάδα αυτή από εδώ και πέρα. Ευελπιστούμε να καλυτερεύσει ο αγωνιστικός χώρος, ώστε να μην αναγκαστούμε να φύγουμε και πάλι από το γήπεδο αυτό".

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares