Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 11:14

Ανάμεσα στους κορυφαίους ο Παπαμηχαήλ

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ του Α.Ο Μυκόνου , για μία ακόμη φορά, βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, στο 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 26η θέση στα 20χλμ βάδην με χρόνο, 1 ώρα 24.11 σε έναν αγώνα, που έγινε με αρκετή ζέστη και υγρασία. Παρά το γεγονός ότι πήρε θέση εκκίνησης έχοντας την 46η θέση ανάμεσα στους 61, για μια ακόμη φορά κατάφερε να κάνει έναν καλό αγώνα και να πλασαριστεί ψηλά.

Ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου πριν δύο χρόνια είχε καταλάβει την 16η θέση στη διοργάνωση της Μόσχας. Ο Παπαμιχαήλ θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα αγωνιστεί και στα 50χλμ. βάδην.

Δηλώσεις του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ

«Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Αν δεν είχα επηρεαστεί από τη ζέστη θα μπορούσα να είχα βρεθεί στην πρώτη 16άδα. Η απουσία του προπονητή ήταν σημαντική, με βοήθησαν πολύ ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Δεφίγκος, ο γιατός Διονύσης Χίσσας και ο προπονητής Μιχάλης Γωνιωτάκης. Μάζεψα μεγάλη διαφορά στα τελευταία χιλιόμετρα, όμως, ακόμη κι αυτό δεν ήταν αρκετό για να μου δώσει καλύτερη θέση. Τώρα μαζί με τον προπονητή μου (σ.σ Ναπολέων Κεφαλόπουλος), θα αποφασίσουμε για το αν θα πάρω μέρος στα 50χλμ βάδην. Σωματικά εξανλτήθηκα αρκετά από την ζέστη».

Ο Μιγκέλ Ανγκελ Λόπεζ ήταν νικητής στο αγώνισμα με 1 ώρα 19.14. Ο 27χρονος Ισπανός, ο οποίος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, χάρισε στην χώρα του το δεύτερο χρυσό της μετάλλιο στην απόσταση, στην ιστορία των αγώνων.

Οι τρεις πρώτοι
Λόπεζ (Ισπανία) 1.19.14
Βάνγκ (Κίνα) 1.19.29
Θόρνε (Καναδάς) 1.19.57

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares