Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 15:36

Πρέπει να είμαστε οι πρωταγωνιστές [vid]

Χθες το απόγευμα παρουσία δημοσιογράφων και φίλων της ομάδας η διοίκηση του ΑΟ Σύρου και το τεχνικό επιτελείο παρουσίασαν τις μεταγραφές, τους χορηγούς και απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τη νέα σεζόν.

Η συνέντευξη τύπου – παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα στο Α club στη Σύρο. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΈΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, όπως και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βακόνδιος.

Μεταγραφές

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΑΟ Σύρου έφτασε τις εννέα (9) μεταγραφές για φέτος, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που άφησαν οι παίκτες που αποχώρησαν. Ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Σταμάτης Καλυμιώτης ανακοίνωσε τους: Μουλίδη, Καρίμαλη, Πρίντεζη, Νίκα, Περιάλη, Ρούσσο, Βαβουράκη, Κώτση και φυσικά τον Αμπντούλ, που επιστρέφει από την Καλλονή και είχαμε αποκαλύψει ότι είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί, χαλώντας κατά κάποιο τρόπο τη φιέστα της παρουσίασης του.

Ακαδημίες

Ο Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ακαδημιών του ΑΟ Σύρου Γιάννης Ζαχαρίου, τόνισε ότι η ομάδα έχει κινηθεί βάση σχεδιασμού, πράγμα που τον κάνει αισιόδοξο. Τόνισε ιδιαίτερα τη μεταγραφή του Γκιουράι στον Πλατανιά, θεωρώντας ότι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για τις ακαδημίες του Συλλόγου. Το κερασάκι στην τούρτα όσο αφορά τις ακαδημίες είναι η συνεργασία με τον Νέο ΑΟ Σύρου, όπου πλέον οι δύο σχολές θα απαριθμούν περισσότερα από 130 παιδιά, με τον ΑΟ Σύρου να αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα και τον Νέο ΑΟ Σύρου τις μικρότερες ηλικίες. Ως επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ακαδημία στη Σύρο, θα είναι η συνεργασία με ομάδα της super league που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πολεμιστές

Ο τίτλος του Δευτεραθλητή σίγουρα δεν ικανοποιεί τον προπονητή της ομάδας Μάκη Βαρθαλίτη, καθώς όπως τόνισε στην ομάδα έμειναν παίκτες – πολεμιστές που δεν θα δειλιάσουν την κρίσιμη στιγμή. Όπως ήταν φυσικό στο μυαλό όλων ήρθε η εικόνα του τελικού, όπου στην διαδικασία των πέναλτι ήταν φανερό ότι πολλοί από τους παίκτες δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα και το καθαρό μυαλό να ανταποκριθούν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Όπως τόνισε ο κ. Βαρθαλίτης μπορεί οι επιλογές να έγιναν μαζί με την διοίκηση, αλλά όλες οι περιπτώσει χρειάστηκαν το δικό του Οκ για να προχωρήσουν. Πρέπει να είμαστε πρωταγωνιστές είπε ο κόουτς του ΑΟΣ προσδιορίζοντας τους στόχους της ομάδας του.

Συνεργασία

Όσο αφορά τον ισχυρό άνδρα του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο, ο ίδιος φάνηκε σχεδόν σίγουρος ότι έφτασε η ώρα ώστε η ομάδα του να καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια, τονίζοντας τις κινήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

«Έχουν γίνει τεράστια βήματα, έχουμε κάνει 50 μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, σε μία ομάδα που όταν ξεκίνησε δεν είχε ούτε δελτίο». Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις συνεργασίες, όπου απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον Πάγο, ώστε να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρεθεί λύση συνεργασίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αίαντα και τον Γιώργο Ρούσσο για τη συνεργασία που υπάρχει τα δύο τελευταία χρόνια. Να κάτσουν επιτέλους όλα τα σωματεία σε ένα τραπέζι και να μιλήσουν για το καλό της Σάρου. Αν μπορεί άλλη ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο εγώ θα κάτσω στην άκρη, είπε ο Γιώργος Φώσκολος, κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο. Ως ποδοσφαιρικά προηγμένα νησιά. Λόγω της οικονομικής άνθισης χαρακτήρισε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ενώ για τον νταμπλούχο Πανναξιακό τόνισε ότι διαθέτει τεράστια φανέλα. Τέλος ως πολύ ανθρώπινη χαρακτηρίζεται και η απόφαση της διοίκησης ώστε να παραχωρηθεί δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για τους εργαζόμενους του Νεωρίου.

Σταμούλης

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου δεν θα μπορούσε να παραλείψει να κάνει αναφορά στην υπόθεση Σταμούλη, όπου απατώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: «Το πήρα πάνω μου και θεώρησα ότι δεν έπρεπε να δαπανήσουμε χρήματα και έτσι ο παίκτης πήγε στον Πάγο. Είναι καλό παιδί, αλλά δεν μου άρεσε που είπε ότι έχει εμπιστοσύνη σε άλλους. Είμαι σίγουρος ότι το έχει μετανιώσει» και συνέχισε φωτογραφίζοντας τον κ. Ραουζαίο που μεσολάβησε για τη μεταγραφή του Σταμούλη στον Πάγο: «Πρίγκιπες στη Σύρο υπάρχουν λίγοι, ενώ ξυπόλυτοι πρίγκιπες υπάρχουν πάρα πολλοί». Όσο αφορά την υπόθεση Αμπντούλ που ανακοίνωσε ο ίδιος, ο κ. Φώσκολος προέβλεψε: « Με Αμπντούλ το επίπεδο ανεβαίνει. Νομίζω ότι με τον Ραμπαβίλα και τους άλλους παίκτες έχουμε τους καλύτερους».

Για την υπόθεση.

Καρδιά

Όπως είπαμε παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Ρένος Φρέρης και ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Βακόνδιος.

Ο κ. Φρέρης χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του ΑΟ Σύρου στη φυσική του έδρα. Επανέλαβε ότι είναι η ομάδα της καρδιάς του, αλλά ότι ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει κάτι από την θέση που κατέχει. Ο Γιώργος Βακόνδιος είπε: «Εκτιμώ την προσπάθεια που γίνεται για να μείνει ζωντανός ο αθλητισμός. Θυμόμαστε όλοι μας τον ΑΟ Σύρου στην Β΄ Εθνική και θέλουμε να φτάσει πάλι εκεί που ήταν. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ».

Δείτε το βίντεο της Συνέντευξης Τύπου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares