Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 23:36

Πεντάρα για την κ20 του Πελέκη

Με εκτός έδρας νίκη στη Τουρκία με το ευρύ 0-5 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα Κ20 της Καλλονής του Συριανού τεχνικού Χρήστου Πελέκη.

Όλα αυτά λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τη Super League, όπου η ομάδα της Λέσβου στοχεύει σε μία καλή πορεία υπό τις οδηγίες του Κυκλαδίτη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καλλονής επικράτησαν της Κ19 της Αyvalıkgücü στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Αιβαλί και έδειξαν πως είναι έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική της Super League K20 2015-2016 με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς Kελσίου τα παιδιά της Κ20 μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας από νωρίς τα ηνία της επίθεσης και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς, μόλις στο 6', με γκολ του Μπαστιάνου. Από εκείνο το σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές του Πελέκη ξεδίπλωσαν τα τακτικά κομμάτια που έχουν δουλευτεί όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και που αφορούν στην επιθετική ανάπτυξη και χωρίς να απειληθούν πέτυχαν ακόμη τέσσερα γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 0-5. Αναλυτικά οι σκόρερ ήταν: 0-1 Μπαστιάνος 6', 0-2 Στάτης 43', 0-3 Σεφουλάι 64', 0-4 Πεταυράκης 68', 0-5 Πεταυράκης 80'.

Η σύνθεση

Αρχική ενδεκάδα: Αρβανίτης, Τοπάλι, Κονδύλας, Καραγεώργης, Βαγγελάκης, Στάτης, Σεφουλάι, Κυριάκου, Μόσχος, Μπαστιάνος, Βλαδίκας 

Αλλαγές: Βελετάκης, Κριτικός Γ., Μοσχούδης, Πεταυράκης, Μιχαλακέλης, Βογιατζής, Κριτικός Ν.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλλονής η φιλοξενία από την πλευρά της τουρκικής ομάδας ήταν άψογη με τον αντιδήμαρχο Αϊβαλίου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διοργάνωση αυτού του φιλικού.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Χρήστος Πελέκης δήλωσε την ικανοποίηση του για την παρουσία της ομάδας του, λέγοντας: «Το φετινό ρόστερ της ομάδας είναι από τα μικρότερα ηλικιακά ρόστερ της Σουπερ Λιγκ U20. Προσπαθούμε να ενώσουμε τα θετικά στοιχεία της περσινής K20 και Κ17 για να δημιουργήσουμε τη φετινή Κ20. Αγωνιστικά προσπαθούμε να ξεκινάμε από το αμυντικό τρίτο και να δημιουργούμε γρήγορες επιθέσεις και συγχρόνως να είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις γραμμές. Χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι η πειθαρχία και η θέληση των παιδιών για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα».

PELEKIS TOYR

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares