Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 07:29

Στις 31 Αυγούστου ξεκινά ο Πανσιφναικός

Την Δευτέρα σις 31 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανσιφναικού για την νέα περίοδο.

Η ομάδα της Σίφνου δεν θα έχει στο δυναμικό της φέτος τον Σταυριανό, λόγω σπουδών, τους Σαβιολίδη και Λυκογιάννη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών,ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα μετατεθεί από το νησί ο Ζάσκας και δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Στον αντίποδα η διοίκηση απέκτησε δύο επιθετικούς.

Τον εικοσιοκτάχρονο Μιχάλη Ρώτα από την Σέριφο και τον εικοσιεννιάχρονο Μάριο Παπαζώη από την Ελπίδα Ασπροπύργου, ο οποίος αγωνίζεται σαν αριστερός εξτρέμ και σαν επιτελικός μέσος.

Σε κάθε περίπτωση τα ντόπια παιδιά θα υποστηρίξουν την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης στην δύσκολη αποστολή που θα έχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Κυκλάδων.

 

Δηλώσεις Μιχάλη Ρώτα: "Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Πανσιφναϊκού θα κάνω ότι μπορώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και το τεχνικό τιμ για να πάμε όσο καλύτερα γίνετε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο το ΔΣ τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ για την συνεργασία. τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο για πολλούς λόγους πρωτάθλημα και εις το επανιδειν. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία σε όλες τις ομάδες."

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares