Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 16:07

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας

Με σκοπό την ανάδειξη των μελλοντικών αστεριών του ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει το έργο στις ακαδημίες, όπου φέτος θα ηγηθεί τεχνικά ο κ. Οικονόμου σε συνεργασία με τις προπονήτριες κατόχους πτυχίου ΤΕΦΑΑ, Νίκη Μουντάκη, Άρτεμις Σκορδίλη και Σωτήρη Γκόρτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ πιστός στις αρχές του για ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει τις ακαδημίες εκμάθησης βόλεϊ. Επενδύει και εξελίσσει ακόμα περισσότερο φέτος αυτό το κομμάτι του συλλόγου.

Με κεντρικό άξονα τον προπονητή της γυναικείας ομάδος Απόστολο Οικονόμου ο οποίος με την πολυετή του εμπειρία στα αναπτυξιακά τμήματα της Λάρισας όσο και στις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων θα καθοδηγήσει το προπονητικό TEAM των ακαδημιών στελεχωμένο με τους απόφοιτους ΤΕΦΦΑ και με ειδικότητα το βόλεϊ Μουντάκη Νίκη, Σκορδίλη Άρτεμις, Γκότση Σωτήρης σε μια μεθοδική, προγραμματισμένη και αποτελεσματική εκμάθηση βόλεϊ στα παιδιά μας.

Καλούμε λοιπόν εσάς τους γονείς να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας και να τα φέρετε στο κλειστό γυμναστήριο για να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να καμαρώσουμε κάποια από αυτά στην πρώτη ομάδα του νησιού στην Α1 γυναικών βόλεϊ.

Πληροφορίες - Εγγραφές από 3 Σεπτεμβρίου ,Τρίτη και Πέμπτη 18:00-19:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ.

Υπεύθυνος  Έφορος Ακαδημιών

Αρβανίτης Γεώργιος Τηλ. 69444881436.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

akadhmies afisa

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γεύμα με φόντο το ηφαίστειο Έμεινε και η ψυχάρα... »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares