Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 23:16

"Πόνταρε" στον Πολυκρέτη η Αγία Ελεούσα

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ΄ Εθνική με τη Σπάρτη, ο Μανόλης Πολυκρέτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγία Ελεούσα.

Ο Ναξιώτης «Βιρτουόζος» μεσοεπιθετικός αποτελούσε τον διακαή πόθο του πρόεδρου της Αγίας Ελεούσας κ. Γιώργου Γιανναράκη που έκαναν το παν για να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του που φέτος polikretis makrosteniστοχεύει στην άνοδο.

Τα τοπικά μέσα μιλάνε για "βόμβα" μεγατόνων για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς ο 23χρονος μέσος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πολύπειρος και θεωρείται «μπαρουτοκαπνισμένος» με πολλές παραστάσεις από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Ο πολυκρέτης, έχει γεμάτες χρονιές τις τελευταίες σεζόν σε όποιον σύλλογο αγωνίστηκε ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά των “κυανόλευκων” κόντρα σε Ηλυσιακό και Θύελλα Αγίου Δημητρίου, όπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΣ Νάξου, συνέχισε στον Πανναξιακό, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στον Α.Ο. Αιγάλεω και την περασμένη περίοδο ήταν στην Α.Ε. Σπάρτη, με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο για την Γ΄ Εθνική.

Δείτε ένα βίντεο με ενέργειες του Μανόλη Πολυκρέτη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares